perestu Merdümgiriz Biri Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2019 884 1.193 113 27 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi perestu #1 Merhaba aranızda yenilenmiş telefon kullanan var mı ? Bir sitede satışı yapılıyor. Kullanıp memmun kaldınız mı ya da bir sıkıntı yaşadınız mı?
Merhaba aranızda yenilenmiş telefon kullanan var mı ? Bir sitede satışı yapılıyor. Kullanıp memmun kaldınız mı ya da bir sıkıntı yaşadınız mı?
hermionepotter Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2021 2.373 2 5.952 73 27 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi perestu #2 perestu .!.: Merhaba aranızda yenilenmiş telefon kullanan var mı ? Bir sitede satışı yapılıyor. Kullanıp memmun kaldınız mı ya da bir sıkıntı yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... Ben kullanmıştım, kendi telefonum açılmıyordu apple yenisini vermişti. Herhangi bir sorun yaşamadım yanılmıyorsam 1,5 yıl kadar kullandım sonra model değiştirdim ama daha kullanırdım yani
perestu .!.: Merhaba aranızda yenilenmiş telefon kullanan var mı ? Bir sitede satışı yapılıyor. Kullanıp memmun kaldınız mı ya da bir sıkıntı yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... Ben kullanmıştım, kendi telefonum açılmıyordu apple yenisini vermişti. Herhangi bir sorun yaşamadım yanılmıyorsam 1,5 yıl kadar kullandım sonra model değiştirdim ama daha kullanırdım yani