- 19 Şubat 2021
- 5.849
- 15.781
- 198
- 38
- Konu Sahibi ZemheriPoyraz
tesekkür ederimŞirketle anlaştık biz, 10 iş gününde bitirdiler hepsini, şirketler çok disiplinli çalışıyor gerçekten

bol kahkahalı güzel günlerde kullanın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkür ederimŞirketle anlaştık biz, 10 iş gününde bitirdiler hepsini, şirketler çok disiplinli çalışıyor gerçekten
Ah tamam şimdi oldu. O resimde çok çok farklı gözüküyordu.Eki Görüntüle 2790816 sizin için yakın plan çektim![]()
Çok teşekkürlerAh tamam şimdi oldu. O resimde çok çok farklı gözüküyordu.
Tamam bu görüntü güzel ve doğal.
Ama o resimde bir de parlamış sanki daha çok kaplama gibi duruyordu.
Bu çok şık sevdim.
Tezgahına yapılan yorumlara aldırma.
Bu şekilde çok modern ve yeterli. Kullanışsız uzun bir tezgah çöptür. Bu şekilde güzel güle güle kullan inşallah![]()
Iyı gunlerde kullanınMerhaba hanımlar, ben de mutfağını yaptıranlar kategorisine dahil oldumve fikir olması açısından buraya resimleri eklemek istedim. İlk iki fotoğraf mutfağın eski hali. Çok yorucu bir süreç ve bu süreçte iyi bir şirketle çalışmak çok önemli, ustaları tek tek bularak bu işi kısa sürede kusursuz halletmek neredeyse imkansız, prizlerin yeri bile çok önemli. Allah bu yola baş koyanların yardımcısı olsun, temizlik kısmı tam bir facia ki bizim çalıştığımız şirket çok titizdi.
Cok cici olmuş poyrazkediMerhaba hanımlar, ben de mutfağını yaptıranlar kategorisine dahil oldumve fikir olması açısından buraya resimleri eklemek istedim. İlk iki fotoğraf mutfağın eski hali. Çok yorucu bir süreç ve bu süreçte iyi bir şirketle çalışmak çok önemli, ustaları tek tek bularak bu işi kısa sürede kusursuz halletmek neredeyse imkansız, prizlerin yeri bile çok önemli. Allah bu yola baş koyanların yardımcısı olsun, temizlik kısmı tam bir facia ki bizim çalıştığımız şirket çok titizdi.
Daire size aitse site uonetimine göre cezası yok.Merhaba gule gule kullanin cok guzel gorunuyor.. mutfak duvarını kirmissiniz.. acaba site yönetiminden izin gerekiyor mu.. ayni seyi ben de yaptimda henuz kapi takilmadi.. acaba cezasi vs var midir..
Ben apartmanda yaşıyorum, bina sakinlerini bilgilendirdik, sitede de bilgilendirme yaparsınız, makul saatlerde olduktan sonra cezası falan yok.Merhaba gule gule kullanin cok guzel gorunuyor.. mutfak duvarını kirmissiniz.. acaba site yönetiminden izin gerekiyor mu.. ayni seyi ben de yaptimda henuz kapi takilmadi.. acaba cezasi vs var midir..
Çok teşekkürlerCok cici olmuş poyrazkedi
Bende çok severim değişiklikleri .Çok teşekkürlerbu yaz da banyo tuvalet ve koridoru kırdırdım. Evde eskiye dair hiçbir şey kalmadı. Çok mutlu oldum.
Ben apartmanda yaşıyorum, bina sakinlerini bilgilendirdik, sitede de bilgilendirme yaparsınız, makul saatlerde olduktan sonra cezası falan yok.
Ay rahatladım biraz bayadir endeseliydim.. zaten komsularima gurultu yaptigim icin bayadir huzursuzum.. internette cezasi var geri eski haline getirtiyorlar yazmislardi korktum tekrar tadilat gürültü toz toprak vs.. insallah bir sıkıntı çıkmazDaire size aitse site uonetimine göre cezası yok.
Ailem sitede yaşıyor
Sitede pek çok komşumuz balkon duvarını kırıp mutfağı balkona katmistir
Yıkılıp kırılabilecek yerler ve sabit kalmak zorunda olan kısımlar var. Kolon ve kirişleri kıramazsınız, onları kırarsanız binadaki daire sahipleri size tazminat davası bile açar. Duvar fayans kırmak bunlardan farklı şeyler, gelen ustalar gerçekten ustaysa kolona kirişe kesinlikle dokunmaz, kırmak istediğiniz yerde bunlar varsa kıramayacağınızı söyler. Tadilat yaptınız diye ceza yok ama kolon kiriş kırmanın cezası tabi ki var, binanın yıkılmasına sebep olursunuz çünkü. Ben de duvar kırdım balkon kapısını büyüttüm ama uygunluğuna binanın mütahidi bile onay verdi.Ay rahatladım biraz bayadir endeseliydim.. zaten komsularima gurultu yaptigim icin bayadir huzursuzum.. internette cezasi var geri eski haline getirtiyorlar yazmislardi korktum tekrar tadilat gürültü toz toprak vs.. insallah bir sıkıntı çıkmaz
Bende çok severim değişiklikleri .
Parkelerinizi de aydınlık renk yaptırın hattasarı tonlar irrite ediyor insanı
Anladim bizimki sizin kapinizla ayni kucuk bir duvar vardi..L kapiyi aldik onun yerine boydan kapi takiyoruz.. esim insaat mühendisi az cok anliyor kirilacak yerlerden.. cam icin tasiyici degil birsey olmaz demisti ama ben ikna olamadimYıkılıp kırılabilecek yerler ve sabit kalmak zorunda olan kısımlar var. Kolon ve kirişleri kıramazsınız, onları kırarsanız binadaki daire sahipleri size tazminat davası bile açar. Duvar fayans kırmak bunlardan farklı şeyler, gelen ustalar gerçekten ustaysa kolona kirişe kesinlikle dokunmaz, kırmak istediğiniz yerde bunlar varsa kıramayacağınızı söyler. Tadilat yaptınız diye ceza yok ama kolon kiriş kırmanın cezası tabi ki var, binanın yıkılmasına sebep olursunuz çünkü. Ben de duvar kırdım balkon kapısını büyüttüm ama uygunluğuna binanın mütahidi bile onay verdi.