Yenilenen Evim

Benim lavabo dolabı 60 cm lik Hemnes modeli 450 lira olmuş. Ben aldığımda daha uygundu. Lavabo Rattviken 60 cm. O da 219 lira olmuş. Aynalı dolap Siveran modeli 199 lira olmuş. Dolar atınca fiyatlar arttı herhalde
Benim alt banyo dolabım sizinkinin aynısının genişi ve maalesef su aldıkça şişti çekmecelerin üstleri. su sıçrarsa mutlaka kurulamanızı öneririm.

Çok sıcak bir ev olmuş gule gule oturun inşallah esyalarinizin çoğu ikea dan galiba mutfak masaniz 74 cm olanmi benimde mutfağım dar uzun bende bu masaya baktım ama dört kişi rahat otururmuyuz siz kaç kişi oturuyorsunuz

Evet sanırım aynı kare masa. Biz evde 3 kişiyiz buna rağmen Amerikan servisler üst üste oluyor. Ortaya da ufak bir salata tabağı ancak sığıyor. Yeriniz müsaitse bence 70X120 dikdörtgen bir masa düşünün. Beğeniniz için ayrıca teşekkürler.

UOTE="anatolian star, post: 42912135, member: 32776"]Evet sanırım aynı kare masa. Biz evde 3 kişiyiz buna rağmen Amerikan servisler üst üste oluyor. Ortaya da ufak bir salata tabağı ancak sığıyor. Yeriniz müsaitse bence 70X120 dikdörtgen bir masa düşünün. Beğeniniz için ayrıca teşekkürler.[/QUOTE]

Canım şuan da kullandığım masa 70×110 masanın bir tarafı duvara dayalı tezgah ve masa arasındaki sandalyede oturuldugunda aradagecilmiyor benimde küçük masayı almak istememin nedeni cam kenari bir karış daha geniş ordaki boşluğu değerlendirip geniş bir alan yaratmak istiyorum ama sigamayiz heralde çünkü bazen ortaya servis açıyorum aslında beş kişiyiz ama oğlum küçük mama sandalyesi kullanıyor yinede degerlendircem teşekkür ederim

Ikea evinizin herseyigayet guzel sade bir ev her odada o tas duvar detayini siz mi yaptiniz ev mi oyleydi bi odada vazoda renkli cicekler vardi mor falan sanirim oyle bir kac renkli detay olsa daha guzel olurdu boyle cok beyaz gibi geldi gule gule oturun

Beğendiğiniz için çok teşekkür ederim. Benim evim aslında çok güneş alan bir ev değil ve oldukça küçük. Bu nedenle beyaz yaptırdık. Oldukça işe yaradı sanırım:) Renkleri çok karıştırıp göz yormak da istemiyorum açıkçası. Taş duvarları biz yaptırdık.

Çok güzel olmuş eviniz hayırlı olsun. Yemek masası sandalyelerni ve tv altındaki konsolu nerden aldınız acaba ?Yakında evleniyorum da mobilyalar hakkında fikir edinmeye çalışıyorum.

Çok güzel olmuş eviniz hayırlı olsun. Yemek masası sandalyelerni ve tv altındaki konsolu nerden aldınız acaba ?Yakında evleniyorum da mobilyalar hakkında fikir edinmeye çalışıyorum.
Çok teşekkür ederim. Yemek masası ve büfeyi evlendiğimiz zaman (16 yıl önce) şimdi rahmetli olan bir mobilya ustası tanıdığımıza yaptırmıştık. zamanlar eskitme kahverengiydiler. Yenilemek için beyaz lake boyattık. Sandalyeler Ikea'dan. Tv ünitesini de evimizin mobilya işerini yapan (portmanto, mutfak dolapları, gardırop, banyodaki uzun dolap vb.) bir marangoz arkadaşımıza yaptırdık.

Anladım teşekkür ederim. Marangoz arkadaşınızın yeri nerede acaba söylemenizde bi sakınca var mı?

Anladım teşekkür ederim. Marangoz arkadaşınızın yeri nerede acaba söylemenizde bi sakınca var mı?
Normalde büro mobilyaları yapıyorlar fakat bizi kırmadıkları için nazımız geçti. Yaz aylarında işleri de durgun oluyor o nedenle oldukça şanslıydık. Özelden msj atabilirseniz iletişim bilgilerini verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…