• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi yenidoğum yapanlar bebek ağlayınca sinirleniyormusunuz ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

beren34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
509
11
96
38
Diğer
14 gün önce doğum yaptım 14 gündür kesintsiz 2 saat uyuyamadım bebeğimi çok seviyorum anneme bile bıraksam sürekli kalkıyorum bakıyoum kokuyorum birşey olcak diye ama ben tam uyuyacağım sırada ağlıyor bende kızıyorum ona çok üzülüyorum sanki ona bağırmıyom ama uyandığı için kızıyorum vicdan azabı çekiyorum ağlıyorum kuzum o benim sizde bezen sinirleniyormusunuz.

canım ya :) bence sen çok iyi bir anne olacaksın. insanız tabii, zamanla sinirlenmemiz doğal. ama bunu abartmamak gerekir. bir bebek bakımı kitabında, sinirlendiğinizde gerekirse ortamı bir süreliğine terk edin, bebek ağlasa da dışarı çıkmak iyi gelecektir, diyordu. bunu dene istersen. bebeğini incitmemeye çalış. nihayetinde bebekler isteklerini, ihtiyaçlarını böyle dile getirir. bebeğin büyüdükçe, iletişiminiz artacak, düşünsene sana gülümseyecek ve onu daha da çok seveceksin. hayırlı olsun bebeğin.

hepimizin başına geldi canım sen de insansın dayanma sınırın var. yorgunluktan ölürsün ama bebiş zınk diye uyanır sinirden ifrit olursun ama yapacak bir şey yok. kalkıp onu almak zorundasın. ama zamanla uyku düzeni oluşacak ve az uyanmaya başlayacak merak etme.

ah canım benım bende 35 gun once dogum yaptım... kesıntısız uykum 2-3 saatı gecmedı benımde henuz. bazen benımde cınlerım tepeme cıkıyor offffff dıye bagırırken buluyorum kendımı. sonra kendıme kızıyorum "kendıne gel zeynep" dıyorum...
ınsanız canım dayanma sınırımız war robot degılız. hele de yalnızsan cok daha zor oluyor. ben 20.gunden berı yalnızım ondan oncede kayınvalıdem vardı ama her ısımı kendım yapıyodum temızlıgımı bıle cunku ısımı yapan kımsem yoktu. ustune bıde ıpek cok zorluyodu benı. su an bıraz daha duzene oturtmus gıbıyız mesela gunden gune oturtuyoruz bazı seylerı.
cok zor bılıyorum ama o agladıkca sakın dur sakınce konus bebegınle sen gerılırsen o daha cok gerılıcektır. arada esıne bırak gıt yat dınlen. ben aksamları sutumu sagıp esımle ıpegı basbasa bırakıp 2-3 saat uyuyorum mesela...
gecıcek bu zor gunlerde cok bekledık o mınıcık canları bunu dusun sıkı sıkı sarıl bebegıne :)

malesef malesef ve malesef oluyor
bnde çok kızıyorum kendime
elbette onları çok seviyoruz hemde çoooook
ama işte elimiz de olmuyor bazen
insanız sonuçta
benim oğlum sallamdan uyumuyor sallıyorum satlerce tam canı geçti diyorum dizlerim
kopuyor yatırıyorum bn de yatıp uykuya daldığım sırada uyanıyor ve tekrar sallıyorum
sallamayı kesince yine aynııı
offf çok sabır isteyen bişeyyy annelik
bol bol dua ediyorum ve yatmadan kndimi teselli ediyorum sakin olucam diye
gün gün daha iyi alışıyorum sanırım

Arkadaşlar kendi halinize dua etmenizde fayda var benim ikizlerim var çifte bela diyorum onlara, o yüzden şikayeti bırakın kaydirigubbakcemile5

çokk normall hem lohusasın hemde alışdığın hayatın dışında bi hayat başlıyo artık, haliyde adebde olmak biraz zaman alıcak.herkezin başına geliyo benim eşim kaç kere bebeği elimden aldı sinir krizi geçirdim kızım kolikdi 8 saat hiç durmadan ağlıyodu uykusunda bile. 6 aylık olduk hala gece gaz sancıları oluyo.ama uykusuzluga alışıyosun bi müddet sonra bi bakmışsın bebek ağlamasa bile sen kalkıyosun.

annelik zor zanaat, bende cok sinirlendim. kolikti benimkide kac kere sabahladim. Saat 12 olur uyumaz emer uyur sanirim yatiririm kalkar 5 dk sonra aglayarak. saat 1 olur 3 olur 5 olur
ezanlar okunur ben daha 1 saat kesintisiz uyumamisimdir. artik kucagimda sizarim
normalde yastiksiz uyuyamam ben ama oturdugum yerde uyumaya basladim
gogsumu teki acik kalmis corabimin bir ayagimda ve ters, ustum basim perisan
osekilde kac kere kendime geldim aglama sesiyle. Sinir krizi gecirdim meme verdim almadi
illa benim mememi istiyor. offf of ne gunlerdi simdi kardesimin dogumu var allah yardim
etsin diyorum maalesef bu 3- 4 ay boyle oluyor aglamasa bile 3 saatte bir emmek zorunda
senin uykun 3 saati gecemez, sagip dolaba koyarsan ayri tabi.
BOl masaj yap canim birde gaz damlasi ver ama zinco degil, o ise yaramiyor.

Back