Doğuma Hazırlık Yenidoğanlar İçin Islak Pamuklu Mendil

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kullanmaya başladım ve çok memnunum, meme ucununa sürdüğüm kremi silmek içinde güvenle kullanıyorum. bir ıslak mendili alıp bir kaç parçaya rahatlıkla bölebiliyorum. bebek bezinden sonra en çok kullandığım ıslak mendil oldu bebeğin tüm vucudunu tekrardan yıkamama gerek kalmadan güvenle siliyorum. çokca almakta fayda var. 10 günde 1,5 paket bitirdim

lansinoh kullanan yokmu kızlar yaaa ben ondan almıştım okadar da para verdim yeni doğduğunda kullanayım diye kullanıpta memnun kalan yada kalmayan varsa yazabilir mi

arkadaşlar uni baby hakkında bilmeniz gereken birşey var. evet çok güvenli, sonuçta su ve pamuk ama kurumuş kakayı biraz zor siliyor. akşam kaka yaptıysa ve bunu sabah fark ettiyseniz işiniz biraz zor. bende birde primanın ıslak mendili vardı, onu kullandım ve uni nin yapamadığını yaptı. tabi primanın içinde bi sürü şey var. bilginiz olsun dedim. ben böyle durumlarda bebişimin poposunu suyun altında yıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…