- 3 Şubat 2018
- 25.217
- 108.556
Hangi pozisyon uygundur peki sizce ? Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Simdi yüklediğiniz resime bakinca sanki sol taraf (yani bebegin sol tarafi) daha cikik. Kafayi yukardan da bir çekseniz daha net görünür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi pozisyon uygundur peki sizce ? Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Çok saolun tüp bebek ile bebeğime kavuştum en küçük şeyden nem de kapıyor olabilirim ilerde sorun yaşanmasını istemiyorum benim yüzümdenVar tabii ama arkadaşında dediği gibi profesyonel şekilde uzmanlar yapabiliyor. Sen gene de doktoruna danış, onun da gösterebileceği bir şey vardır belki. Bir de resme baktım da öyle çok da anormal değil :) zamanla oturur.
Bildiğiniz bir yer var mı peki yarın beyim cerrahı yönlendirir mi acaba ? Pediatrik beyin cerrahına geç zamana randevu verdiklerinden normal beyin cerrahı bakacak ama
Doğumsal bir durum derken neyi kastediyorsunuz acaba doğduğundaki fotosunu da atayım mı ?Doğumsal bir durum değilse boşuna kafana takip üzülme . İlk bebeğimin kafası yamuk yumuk kocamandi. Dedim bir sorun var ,götürdüm doktora ,korkulacak birşey olmadığını söyledi .ondan sonra hiç dikkatimi çekmedi yamukluk. Yıllar sonra aklıma geldi bi bakayım dedim de gayet güzel kafası var çocuğumun : ) yine de kontrollerini aksatma .
Çok saolun tüp bebek ile bebeğime kavuştum en küçük şeyden nem de kapıyor olabilirim ilerde sorun yaşanmasını istemiyorum benim yüzümden
Çok saolun içime bir nebze de olsa su serptiniz hepiniz. İlk fotosunu da paylaştım artma olmuş mu sizce yoksa düzelir gibi mi duruyorSenin yüzünden?? Bence sen çok iyi bir annesin. Bunu dert edip buraya konu açman bile yeterli. Evladınla uzuuun yılların olsun..
Yani doğumdan sonra ölçümleri yapılıyor ya ,anne karnında da yapılıyor gerçi ,hastaneden çıkarken son kontrollerde sıkıntı olduğunu soylemediyseler doğumsal bir sıkıntı yoktur .ben sonradan yamukluk için doktora gittiğimde yatış pozisyonundan kaynaklandığını kısa sürede orantı oluşacağını söylemişti .öyle de oldu ,şuan hiçbir sorun yok .Doğumsal bir durum derken neyi kastediyorsunuz acaba doğduğundaki fotosunu da atayım mı ?
Arkasında da var ama ön tarafın tersi yönlerde. Nasıl yatıracağımı bilemedim foto paylaştım bir bakın istersenizBunun için özel bir yastık almıştım ben ama o arka taraftaki asimetrikler içindi. sizin bebeğinizin alın bölgesinde mi asimetriklik?
Hayır henüz yapılmadı. Çocuk Dr u 4.aya kadar düzelebilir dedi ama fotoğrafını paylaştığım durumdan olabilir diye endişelendim yarın beyin cerrahına götüreceğimÇok geçmiş olsun
Peki Görüntüleme yapıldı mı
Ama sürekli aynı yere yatırmadım kiHep aynı pozisyona yatırma kaynaklı....duzelir merak etmeyin...kız kardesimin bebeği daha fazla bombeliydi bir tarafa, degisikli yatırarak duzeldi...
Çok saolun içime bir nebze de olsa su serptiniz hepiniz. İlk fotosunu da paylaştım artma olmuş mu sizce yoksa düzelir gibi mi duruyor
Kafa ultrasonu temiz çıkarsa ki inşallah temiz çıkar endişelenmeyinHayır henüz yapılmadı. Çocuk Dr u 4.aya kadar düzelebilir dedi ama fotoğrafını paylaştığım durumdan olabilir diye endişelendim yarın beyin cerrahına götüreceğim