- 16 Nisan 2020
- 458
- 449
- 23
- 37
- Konu Sahibi Beriberiberil
-
Bebegım kız ılac verecek sadece serim daha mı etkili olur onu da bilemedimGeçmiş olsun.kiz mi erkek mi?
Büyük oğlum da 7 ayliken geçirdi. Serum ve ilaç yazmıştı doktorumuz. Bide sünneti geciktirmeyin demişti. Korkulacak birșey yok inşallah.
İlaçları doktorun verdiği gibi mutlaka kullan.
İnsallah hemen gecer su an sadece anne sutu alıyor cogu kez reddediyor ben de kendimi sucluyorum su versem etkili olur mu acabaOğlum 4 aylıkken hafif kum geçirmişti ağlıyordu bi huzursuz haldeydi öyle fark etmiştik . Doktor ilaç vermemişti bol anne sütü ve biraz su takviyesi demişti . Meme reddi yaşıyorduk ve 0 mama gidiyorduk her markayı denememe rağmen kabul ettirememiştim . Doktor her bebekte olabilir kum merak etme demişti ama ben az emiyor ondan oldu diye kendimi suçlamıştım
Tesekkur ederım evet bebeğım kızBiz yaşamadık ama yaşasaydık böyle durumda antibiyotiği kullanırdık
Genelde kiz bebeklerde daha sık oluyor idrar yolu enfeksiyonu bizim başımıza geldiğinde bile ne çok zorlanıyoruz
Çok geçmiş olsun en kısa sürede iyileşir insallah
Bebegım kız ılac verecek sadece serim daha mı etkili olur onu da bilemedim
Su ver evet birde emzirmek için zorlama zorladıkça daha kötüye gidiyor sakin kal reddediği an bırak . Uyurken uyku esnasında emzir ben oğlumu böyle büyüttüm resmen sadece 1 kez 90 cc mama içti o kadarİnsallah hemen gecer su an sadece anne sutu alıyor cogu kez reddediyor ben de kendimi sucluyorum su versem etkili olur mu acaba
Bence kesinlikle su vermeyin inatla emzirmeye çalışın uykusunda emzirin ama su vermeyin zaten minicik midesi var suyla doldurup vitaminsiz de kalmasına sebep olmayınTesekkur ederım evet bebeğım kız
Su vermeyi doktorunuza danışın isterseniz, bebeğiniz çok küçük normalde 6 aya kadar su verilmiyor anne sütünden karşılıyor çünkü. Kendinizi suçlamayın. Herkes yaşayabilir bu durumu. Eğer memeyi reddediyorsa enjektörle vermeyi denemenizi tavsiye ederim, Google a yazarsanız videoları da var. Geçmiş olsun.İnsallah hemen gecer su an sadece anne sutu alıyor cogu kez reddediyor ben de kendimi sucluyorum su versem etkili olur mu acaba
Geçmiş olsun. Büyük kızımda 3 kez yaşadık bu durumu. İlk yaşadığımızda 3 aylıktı. Böbreğinde kristal varmış o yapıyor demişti doktor. Antibiyotik vermişti geçmişti şükür. Kız bebeklerde çok sık rastlanır demişti o dönem. Antibiyotik verin. İlerlerse çok daha sıkıntı olabilir. Birde çay kaşığı ile kaynatılmış ve ılıtılmış su verebilrisiniz. Demişti doktorumuz. Antibiyotik onu yorabilir ne kadar sıvı o kadar iyi. Üzülmeyin antibiyotik başladıktan 2 3 doz sonra emmeye başlıyorlar geneldenr kadar sıvı o kadar iyi derken yanlış anlaşılmasın tabi öncelik anne sütü ama almıyorsa kaşıkla verebilrisiniz. Bu durum geçene kadar doktorumuz su vermekte sakınca görmemişti. Siz su durumunu sorun doktora tabi
Ben de aynı dönem kızımda yaşadım 3 kerr tahlil yapıldı enfeksyon çıktı ama ben de doktorda sonuca çk güvenemedk çnkü torbaya almk çk zorlamştı. Sonra sondayla bakılmasına karar verdk(çk pratikmş) ve temiz çıktı. Meme reddi de senin sütünün laktozu rahatsz ediyo olablr kaka da kan da olablyo ona da direk inek sütü alerjsi dyolar ama o da bnm içime sinmedi çnkü diyetler yapsam da çk farketmyo du ne zmn ki ön sütü sağıp verdim o zmn almya basladı tazyikliyse de brz sağıp verBebegım 2 aylık olmak uzere cok agladıgı ıcın ve meme reddi yasadıgımız ıcın doktora gittik tahlil ıstedı ve idrar yolu enfeksiyonu cıktı antibiyotik tedavisi baslayacak boyle Bı durumla karsılasan oldu mu bebegı cok mınıkken
yatışı gerekir eğer emmiyorsa.Bebegım 2 aylık olmak uzere cok agladıgı ıcın ve meme reddi yasadıgımız ıcın doktora gittik tahlil ıstedı ve idrar yolu enfeksiyonu cıktı antibiyotik tedavisi baslayacak boyle Bı durumla karsılasan oldu mu bebegı cok mınıkken
Enfeksiyonun değerine göre verir ilacı merak etmeyin. Oğlum ilk doğduğunda kanında enfeksiyon çıktı 1günlükken başladı antibiyotiğe. Keske olmasa ama olduktan sonra kendinizi suçlamanın bi anlamı yok. Üzülmeyin. Antibiyotiği düzenli kullanın ve asla yarıda bırakmayın❤Bebegım kız ılac verecek sadece serim daha mı etkili olur onu da bilemedim
Bebegım 2 aylık olmak uzere cok agladıgı ıcın ve meme reddi yasadıgımız ıcın doktora gittik tahlil ıstedı ve idrar yolu enfeksiyonu cıktı antibiyotik tedavisi baslayacak boyle Bı durumla karsılasan oldu mu bebegı cok mınıkken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?