- Konu Sahibi istanbul82
şu ekteki yeni doğana olur mu yada ya bana birşey önerin yada satın :):)
Kraft London Puset Bej | joker
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba resime baktım cnm da o yenidoğan için uygun değil resimden gördüğüm kadarıyla puseti yok,eğer alıcaksan pusetli al
Canım sana tavsiyem yeni dogan için öyle çokta paralı markalı kaliteli almana gerek yok çünkü 7 ay anca biniyor hem taşıtlara binemiyorsun vs... Ama baston bebek arabanı kaliteli iyisinden al.benim oglumun 3 yaşı bitip 4 yaşına gircek ben hala bindiriyorm...ilk aldıgın yeni dogan arabası elinde kalıo pişman oluyosun al ama ucuzunu sıradan al...puseti de ayrıyeten evinin içine al pusetinde çok pahalı olmasına gerek yok ondada 5 ay yatabiliyo
şu ekteki yeni doğana olur mu yada ya bana birşey önerin yada satın :):)
kanzın 3 kademe tam yatarı var yenidoğan için ve sonrası içinde yarım ve tam oturuyor.çift yönlü.gittigidiorda kargo dahil 189 tl hiç ugrasma .4 yasa kadarda kullanılıyor.kesinlikle ağır değil katlanıyorda.tavsiye ederim.
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...-d_A5V7mMlQL6oa2g&sig2=J1lVSzUuXWQV7ud0xJFQsg
Canim ben oglumdada kizimdada ilk dogdugundan beri bunu kullandim ..tam yatan baston puset.tavsiye ederim..gidip magazada bi gor derim..
linkten baktım şimdi.. bu yenidoğana uygun oluyor yani di mi.. sen kullandığına göre öyle.. o zaman bu da olmaz mı..
açıklamasında yenidoğana uygun yazıyor ama arkadaşlar olmaz dedi
özelliklerinde yazıyorsa uygundur o zamn cnm ben sadece görüntü üzerinden konuştum eğer fiyatıda uygunsa kaçırma ikili mi o
istanbul82 nickli arkadaşım her bebek arabasına uymuyor puset takım ben bebek arabası puset takım aldım puseti bebek arabasında kullandım evde kullandım bebek arabasınıda artık pusetsiz kullanıyorum bak eğer puset düşünürsen elimde mevcut aklında bulunsun 90 tl çokta rahat ev kullanımı için bana 300 e mal olmuştu şimdiki aklım olsa buradan alırdım bende ama yok ben dışardada gezebileceğim bir takım istiyorum diyorsan arkadaşların önerilerini dikkate alabilirsin