Yenidoğan tsh yüksekliği

demetkartal0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2017
157
33
98
31
Merhabalar 17 günluk bebegim.var bugun el ustunden alinan kanla triodlerine baktilar tsh yuksek cikti. Doktorun söylediğine gore 5 e kadar nromal bizim 9 cikmis. Hic başina boyle birseh gelen varmi bundan sonrasi süreç nedir. Korkulcak birsey var mi lütfen bilenler yorum yapsin cok korkuyorum

9 günlük bebegim azönce sağlık ocağından aramışlar ben bebekle uğraşıyordum tel sessizde olunca farketmedim. Hemşire msj atmış p.tesi tekrar gelin TSH yüksek çıktı diye. Korktum ben aradım ama acmadilar. Sizdeki durum nedir?

Merhaba, geçmiş olsun öncelikle. Son durum ne oldu acaba?

Merhaba, geçmiş olsun öncelikle. Son durum ne oldu acaba?
Merhaba cok şükür 2 hafta gibi sürede düştü değerimiz. 9dan 6 ya 6dan 2.99a dustu birer haftayla kan verip baktirdik. Bizi saglik ocagi aramadi sagkik ocagi aradiginda doğuştan olmus oluyor cok sukur atlattik yani simdi 6.5 aylik olduk bile doktorumuz 9 ayda yeniden kan alip bakacağını söyledi . Değerimiz dustugu icin cok onemsemedi doktor artık yükselmez diye

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim sizde tiroit var mıydı peki? Bir de ilaçsız mı düştü kendi kendine

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim sizde tiroit var mıydı peki? Bir de ilaçsız mı düştü kendi kendine
Rica ederim ne demekk. Ben arastirdigimda herkes kendi trioidden bahsetmisti bebekte yazam hic yoktu cok zorlanmistim o zaman kucuck bir iyi haber okumak icin. Bende trioid yok evet bebegiminde ilacsiz düştü. Doğuştan olanlarin rakamlari 20 30 gibi cikiyormus bunuda direkt saglik ocagi ariyor söylüyor . Hatta bizde cikinca aşı icin saglik ocagina gittigimizde hemsiremize trioid cikti diyince nasil olur bize bi bilgi gelmedi demişti . Ilacsiz tamamen 3 haftada düştü . Sizin bebeginizde de mi var

Bende var zaten bebeğimde de 3. Gün topuk kanında normal çıktı ama 36. Gününde üst sınırda çıktı böyle nasıl oldu bilmiyorum emziriyorum bendeki antikorlar mı sütle geçti diye düşünüyorum. Yarın doktorla görüşeceğiz inşallah

Cok gecmis olsun. Ust sinir dediginiz kac cikti . Topuk kanindan geri dönmediyse muhtemelen değeri düşmüştür . E nabizda tsh degeri kac yaziyor

Cok gecmis olsun. Ust sinir dediginiz kac cikti . Topuk kanindan geri dönmediyse muhtemelen değeri düşmüştür . E nabizda tsh degeri kac yaziyor
Teşekkür ederim topuk kanında normaldi tsh değeri 1.5 çıktı. 36 günlükken baktırdık 4.96 çıkmış. En üst sınır da 4.95. Neden yükseldi anlayamadım

Teşekkür ederim topuk kanında normaldi tsh değeri 1.5 çıktı. 36 günlükken baktırdık 4.96 çıkmış. En üst sınır da 4.95. Neden yükseldi anlayamadım
Sonucunuza baktirdiniz mi düşmüş mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…