• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Yenidoğan Taşipnesi Bilgi Lütfen?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

PeRRieR

👶09.03.2020😍 06.12.2009😇
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
6.938
13.745
198
Kızlar merhaba..
09.03.20 de spinal sezeryan ile oğluşumu dünyaya getirdim Cok sukur🙏Ancak doğdugu saatten itibaren TAŞİPNE nedeni ile yogun bkıma alındı. 24 saat dolunca yapılan testlerde enfeksiyon oldugu tespit edildi. Gunden gune daha iyiye gidiyor.Sarılıkta hafif vardı duzelmeye gıdıyor Masallah 🙏Ne zaman Kucagımıza alırız deyince doktor gun veremem dıyor..

Bu durumu, yasayan varmı henuz evimize getiremedik koklyamadım...
Rabbim beterinden sakınsın AMİN🙏

Eger iyiye gidiyorsa korkma sende sütten kesilme. Sütünü sağ besliyorlarsa faydası olacaktir. Bebeğinin solunumu tamamen yavaslamadan doktorlar kesin bilgi vermez canim. Solunum icin destek veriliyor mu peki

Eger iyiye gidiyorsa korkma sende sütten kesilme. Sütünü sağ besliyorlarsa faydası olacaktir. Bebeğinin solunumu tamamen yavaslamadan doktorlar kesin bilgi vermez canim. Solunum icin destek veriliyor mu peki

Solunumu gunden gune iyiye gidiyor. Sutumu sagıp goturuyoruz hergun. Makine ile solunum d es tegı veriliyordu simdi butun cihazları cıkardılar sorun yok Cok sukur. Ama dr gun, vermiyor bnı uzen bu. Sanırım daha cok enfeksiyon, nedeni ile bekletıyorlar.5.güne girdik bugun 😓

İnşaAllah en kısa sürede sağlıkla sıhhatle kavuşursun oğluşunla canım 🤲🤲🤲

Konu hakkında bilgi lütfen

Kızlar merhaba..
09.03.20 de spinal sezeryan ile oğluşumu dünyaya getirdim Cok sukur🙏Ancak doğdugu saatten itibaren TAŞİPNE nedeni ile yogun bkıma alındı. 24 saat dolunca yapılan testlerde enfeksiyon oldugu tespit edildi. Gunden gune daha iyiye gidiyor.Sarılıkta hafif vardı duzelmeye gıdıyor Masallah 🙏Ne zaman Kucagımıza alırız deyince doktor gun veremem dıyor..

Bu durumu, yasayan varmı henuz evimize getiremedik koklyamadım...
Rabbim beterinden sakınsın AMİN🙏
cok gecmis olsun. benim suyum geldigi icin erken dogum yaptim. bir süre suyum gelerek hastanede yattim daha sonra enfeksiyon kanimda artinca sezeryana alindim ve dogum gerceklesti. enfeksiyon riski acisindan benim bebegimde yenidogan bakim ünitesinde 1 hafta kaldi. cok sükür solunumda bir problemi yoktu ve herhangi bir cihaz bagli degildi. sadece 1-2 gün serum ile beslediler. 6-7 günün sonunda taburcu oldu bebegim. insallah senin bebeginde yakinda taburcu olur. dua et

Back