- 2 Kasım 2011
- 392
- 283
merhabalar cocugu uzayan sarilik olup da doktoru luminaletten adli ilaci veren var mi acaba? 17 ile baslayan sarilik seruvenimiz 2 gun fototerapinin ardindan 10a inmisti ve biz hastaneden taburcu olmustuk... 1.ay kontrolune kadar da sık sık emzirmistim bebegimi... 1.ay kontrolunde doktor sariligi yine yuksek gibi dedi tahliller istedi... degeri 13.8 cikti... idrar kulturu temiz cikti... bu arada 4 5 gun sonra baska bi doktora daha goturdum... ates olcer benzeri bi aletle vucudunun cesitli noktalarina bakti 9 10 civari sariligi dedi... ve luminaletten adli genelde epilepsi hastalarina verilen hapi verdi. 8 gun kullancaksiniz, 5 gun sabah ve aksam 1 tane, 6.7.gun yarimsar tane,8.gun 1/4unu verceksiniz dedi. bugun sabah ilk dozu verdim ve aksam oldu cocugum hala uyuyor. doktoru aradim normal minciklayarak uyandir emzir dedi... ya ben simdi ne yapayim kullanmak istemiyorum ama cocugum da bu illetten kurtulsun istiyorum.. kafam fena karisik... sizlerden bu ilaci sarilik icin kullanan var mi acaba?