• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenidoğan kontrollerini doğum yaptıran doktor mu yapıyor ayrı çocuk doktoru mu ?

Nedesemolmuyor1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
2.972
1.470
133
32
İşyerinden birinin tavsiyesiyle bi doktora gidiyorum özelde. Bana bebeğin kontrollerini de o yapıyor hep ona götürüyoruz dedi de ama kadın dogum doktoru sonuçta. Yenidoganları bizi takip eden doktora mi götürmemiz gerekiyor

2. Yenidoğan kontrolleri her hafta mı oluyor ilk ay

İşyerinden birinin tavsiyesiyle bi doktora gidiyorum özelde. Bana bebeğin kontrollerini de o yapıyor hep ona götürüyoruz dedi de ama kadın dogum doktoru sonuçta. Yenidoganları bizi takip eden doktora mi götürmemiz gerekiyor

2. Yenidoğan kontrolleri her hafta mı oluyor ilk ay
Yahu jinekologun yenidogan muayene edip takip ettigi nerede gorulmus? Lutfen bir cocuk doktoruna goturun bebeginizi.

2. Eger ozel bir durum yojsa aylik yapiliyor kobtroller

Yahu jinekologun yenidogan muayene edip takip ettigi nerede gorulmus? Lutfen bir cocuk doktoruna goturun bebeginizi.

2. Eger ozel bir durum yojsa aylik yapiliyor kobtroller
Ne biliyim anlamadım niye kontrollerini de ona yaptırdığını doğunca da ona götürdük dedi muayeneyelerini yaptı falan dedi

İlk ay her hafta götürülmüyor yani

Ne biliyim anlamadım niye kontrollerini de ona yaptırdığını doğunca da ona götürdük dedi muayeneyelerini yaptı falan dedi
Alakasi yok, oyle sey olmaz. Ya sizi kandiriyor ya da doktorla farkli bi anlasmasi falan var. Tovbe est bak sinirlendim durduk yere 🤦🏼‍♀️

Tabii ki kontrolleri çocuk doktoru yapıyor. Hastanede o an kim görevliyse o geliyor doğumda. Ertesi gün tekrar geliyor kontrole. Yenidoğan kontrolleri ilk ay her hafta olacak diye bir kaide yok. Doğumdan beş gün sonra çağırdı bizi, topuk kanı falan alınıyor. Ertesi hafta tekrar çağırdı. Sarılık ve kilo kontrolü için. Başka da gitmedik.

Back