Yenidoğan kiyafet, tecrubeliler fikir verirmisiniz lutfen.

Mrve95

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2024
203
176
29
Kızlar ben 9 haftalik hamileyim ve bebis haziran basi gibi dogacak. Size sorum şu, dun e bebekte indirim vardi 5 adet patikli tulum aldim biri buyumlk gelir yenidogan alman lazm dedi direk yenidoğan aldim bedeni, sonra pisman oldum keske 3 ay alsaydim 3 tanesini diye :KK43: bu yenidogan 5 adet ayakli tulumu en azindan 1 ay gibi bir sure kullanabilirmi.
Kiyafet olarak ne onerirsiniz baska, dogunca 2 ay sonra yaz ayi bide

Merhaba bence yenidogan almakla iyi yapmissiniz cunku bende kizima alirken herkes buyuk al filan dedi ama iyi ki yenidoganlarj almisim cunku gercekten giyiyorlar yani abartmayin tabi ama bi miktarda olmasi sart ama yaza aldiklarinizi bence 3 aylik alin … bu arada saglikla kucaginiza alin bebeginizi

Kızlar ben 9 haftalik hamileyim ve bebis haziran basi gibi dogacak. Size sorum şu, dun e bebekte indirim vardi 5 adet patikli tulum aldim biri buyumlk gelir yenidogan alman lazm dedi direk yenidoğan aldim bedeni, sonra pisman oldum keske 3 ay alsaydim 3 tanesini diye :KK43: bu yenidogan 5 adet ayakli tulumu en azindan 1 ay gibi bir sure kullanabilirmi.
Tulum, zıbın.. Yenıdogan cok olmasa bıle 3,4 takım laızm oluyor. Yaz bebegı olacaksa bol bol yazlık tulum zıbın, çorap.. Yazlık uzun ve kısa tulumla yazı bıtır mistik bız agustosta dogdu ve sıcak memlektteyız yenıdogan takım cok gıymedık.waffle kumas, klıma tulum, muslın tulum vs. o sekıl gıyıldı.

Sicaklarda uzun kol uzun bacak patikli giyilmez evde. Benim oglum temmuz basinda dogmustu bez ve yarim kollu zibin disinda pek bisey giydirmemistik. Bence sen tulumlarin 2 tanesini 3 aylik yap 3 tanesini 6 aylik yap. Zaten hastane cikisi fln aldiginda uzun kol uzun bacak biseyler cikar. Hastaneye vs giderken giyer. Ama evde giyilmez terler pisik olur.

Değiştir aşko. Tek kat giydirir üstünü örtmezsin uzun bence de olsun gerekir belki diye ilk 40 gün. Ben ebebek bedeni 3 ay yazanları 20 gün zor giydirdim. Yenidoğan hiç almasan hiç aramazsın ortalama doğan bir bebede. Yazın bence yarım kol atlet ve ayaklı bir alt yeterli olur uyurken. Uyanınca donu da çıkarırsın tepinsin rahat rahat.

Kizlar cok sagolun, yenidogan bebek üsürmuş ilk gunler diye uzun aldim ama sanirim yenidoganlari iade edicem giyemicekse almanin anlamida yok 2 tane yeterli sanirim :KK43: sagolun.

Bu kadar erken kiyafet almayın, ucuz buldukca citcitli body depolayin 3-6-9-12 ay seklinde.

6 ay ve uzeri olanlari uzun kollu alin.

Su ara yaz urunleri kalkti, zaten istesenizde cocugun ilk 6 aylik kiyafetini alamazsiniz.

2-3 tane hastane takimi yapın
Citcitli body
Patikli tulum
Bere
Corap+eldiven olacak sekilde.

Gerisini Nisan-Mayis gibi topluca alirsiniz.

Bu kadar erken kiyafet almayın, ucuz buldukca citcitli body depolayin 3-6-9-12 ay seklinde.

6 ay ve uzeri olanlari uzun kollu alin.

Su ara yaz urunleri kalkti, zaten istesenizde cocugun ilk 6 aylik kiyafetini alamazsiniz.

2-3 tane hastane takimi yapın
Citcitli body
Patikli tulum
Bere
Corap+eldiven olacak sekilde.

Gerisini Nisan-Mayis gibi topluca alirsiniz.
Ben sadece 40ına kadar uzun kol giydirdim. Kış bebeğine. 3 ay 6 ay arası yarım. Sonrasķ sadece kolsuz.

Ben sadece 40ına kadar uzun kol giydirdim. Kış bebeğine. 3 ay 6 ay arası yarım. Sonrasķ sadece kolsuz.
Benim ilk kizim kis bebegiydi ama Ankara cocuguydu lahana gibi geziyordu kuzum.
Kisa kollu citcitli + uzun kollu citcitli + corap + ustune penye tulum, sokağa cikinca da bunlarin ustune astronot geciriyordum.

2.si yaz bebegiydi, 40'i çıkana dek sokakta uzun kollu giydi ama evde bebek beziyle dolasiyordu bir de arada sirada tshirt giyiyordu.

Simdi konu sahibinin cocugu 6 aylikken Aralik ayi olacak diye uzun kollu onerdim ben.

Valla benim kız 4 aylık olana kadar hastane çıkışını giydi 😂 ama biz küçük doğduk çokta kilo almamıştı giydi

Bebeğim 2 aylık olmadan 3 aylık kıyafetleri giymeye başladı. Özellikle ayaklı tulumlar boydan kastı hep. Ben en çok üstü çıtçıtlı body olan ikili takımlarla rahat ettim diğer türlü üstler hep yukarı kıvrılıyo beli açılıyo çocuğun. Bi de fermuarlı tulumlar özellikle gece daha rahat oluyor uyku sersemi bütün çıt çıtları kapamaya çalışmak insanı delirtiyor😀

X