Çocuk Hastalıkları Yenidoğan işitme testi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nrgn05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2014
2
3
34
Merhabalar 16 günlük oğlum var yenidoğan işitme testi için bu konuyu açtım.İlk olarak 4 günlükken işitme testi yapıldı ve iki kulakta testi geçemedi bize “daha küçük kulağında kir,su falan kalmıştır ondan daha sonra testi yenileyelim” dendi.Bizde 10 günlükken tekrar gittik bu sefer sol kulak testen geçti sağ kulak geçemedi “ arada böyle oluyor ABR testi yaptırın” dendi ve bizde ABR testi için gün aldık ama o süre zarfında hep aklıma ya oğlumun kulağında bir şey varsa diye hep olumsuzluklar geldi ve ABR günü gelene kadar içim içimi yedi bugün ABR testini yaptırdık ve şükür iki kulakta sağlam çıktı ve testen geçti. Başına böyle birşey gelen olursa diye buraya yazmak istedim çünkü ben bu süre zarfında hep araştırdım ve umut aradım kadınlar kulübünden falan baktım hep ve beni umutlandıracak yazılar okudum🙏🏼 Herkese sağlıklı günler diliyorum.

Arkadasim ne yaptin sonic ne oldu?
10 günlük ogluma bugun özel hastanede BERA(abr) testi yapıldı. Devlete hic gitmedik OAE hic yapilmadı direk 2.asama diye kabul edilen BERAT yapıldı. Sag kulaktan geçemedi. Hiç yıkamamıştık bebeği yine su veya kor olabilir dediler, cumaya tekrar cagirdilar. Bu durumu yasayan varmi ve sonucu degisen varmı? Ne yapmamız gerekiyor cok korkuyoruzz

benimde kızıma abr testi yapılacak fakat bi türlü uyutamıyoruz. bu konuda yardıma ihtiyacım var

X