Teşekkür ederimAyyy bir bilgim yok ama çok tatlı maşallah yerim ben bunu lokummm
Estağfurullah ne kızmasıKahverengiye döner dersek kızacak mısınız, ona göre yorum yapalım.
Bu sitede genelde böyle olur çünkü.Estağfurullah ne kızması
Amin çok teşekkür ederim buraya konu açıyorsak yoruma açık demektir herkesin fikri ayrıBu sitede genelde böyle olur çünkü.Maşallah, göz rengini bilmem ama bahtı güzel olsun.
Öylemi oda güzelBenim kızımınki de böyleydi ama değişti ya :) bal rengine döndü
Benim de çok hoşuma gidiyordu ilk başta ama her halleri güzel yaÖylemi oda güzelrabbim yeterki acılarını göstermesin hayırlı uzun ömürler nasib etsin tüm bebeklerimize ama merak ediyoruz işte tatlı merak
Benim de çok hoşuma gidiyordu ilk başta ama her halleri güzel yaamin aminn inşallah cümlemize benim kizcemin yanlış hatirlamiyorsam 6 ayına kalmadan bal rengine tamamen dönmüştü. Şimdi 2 yaşına gelecek nerdeyse hala ayni
Evet öyle oluyormuş benim büyük oğlum doğduğunda bile kahverengiydi bu oğlumda renkli gözükünce acaba mı dedim benim gözlerim ela eşim kahverengi annem yeşil abim mavi dedem mavi amcalarım yeşil eşimin tarafından da dedesi mavi amcası mavi olunca renkli olur mu diye düşündüm cevaplarınız için teşekkür ederimMavi gözler 1 yaşından sonra ela oldu. Değişebiliyor
Belki de renkli kalır belli olmazEvet öyle oluyormuş benim büyük oğlum doğduğunda bile kahverengiydi bu oğlumda renkli gözükünce acaba mı dedim benim gözlerim ela eşim kahverengi annem yeşil abim mavi dedem mavi amcalarım yeşil eşimin tarafından da dedesi mavi amcası mavi olunca renkli olur mu diye düşündüm cevaplarınız için teşekkür ederim
Bana da kahverengi olacak gibi geliyor bakalım arada fotoğraf atarımBelki de renkli kalır belli olmaz
Konu hakkında bilgim yok ama MAŞALLAHMerhabalar benim oğlumun gözleri bazen gri bazen yeşil oluyor fotoğraf ekleyeceğim konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi çok merak ediyorum nasıl olur acaba Eki Görüntüle 3560752
Sağolun çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinKonu hakkında bilgim yok ama MAŞALLAHdemek istedim sadece Allah bağışlasın
6 aya kadar masmavi olan oğlumun gözleri 6 aydan sonra değişti şuanda 3 yaşında ela olduMerhabalar benim oğlumun gözleri bazen gri bazen yeşil oluyor fotoğraf ekleyeceğim konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi çok merak ediyorum nasıl olur acaba Eki Görüntüle 3560752
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?