• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Yenidoğan da kabızlık. Lütfen yardım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

pembemum

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
187
110
323
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. 1 haftalık yenidoğan bir bebeğim var. Bebeğim sadece anne sütü ile besleniyor fakat bebeğim kakasını yapamıyor kabız. Günde bir kaç kez beze çay kaşığı kadar kaka yapıyor. Ve sırf posa. Ayıp olmazsa ve iğrenmezseniz eğer resimde ekledim. Aynı durumu yaşayan var mı? Kaka yaparken ve gün içinde sürekli ıkınıyor çocuğum çok zor durumdayım.

Eklentiler

• 19C9C6D5-AA27-4F64-97AD-0F48D0B283DC.jpeg
    19C9C6D5-AA27-4F64-97AD-0F48D0B283DC.jpeg
    94,2 KB · Görüntüleme: 915
Yediğiniz besinleri gözden geçirin. Masaj yapın bebeğe geçmiş olsun geçmezse doktorunuza danışın.

Anne sütü kabız yapmaz diyorlar ama doktora sormalı benim ki de tam tersi hep ishal gibi. Gaz da yapar bu kaka zorlanıyodut

Doktora gittik bugün biogai verip gönderdi devam ederse çocuk cerrahına gidin dedi. Çocuğum sürekli ıkınıyor sürekli kıpkırmızı. Derin uykuya dalamıyor. Ne yapacağımı bilemez haldeyim

Doktora gittik bugün biogai verip gönderdi devam ederse çocuk cerrahına gidin dedi. Çocuğum sürekli ıkınıyor sürekli kıpkırmızı. Derin uykuya dalamıyor. Ne yapacağımı bilemez haldeyim
Benimde çok erken başladı gaz sorunu ama benim ki hala daha ishal gibi yapıyor. Bence de başka bi doktora sor mutlaka. Gazın da çaresi yok maalesef damlalar az işe yarıyor

Gaz inanın gözümde değil hemen hemen her bebekte oluyor ama anne sütü alan bebeğin kabız olması normal değil. Çok çaresiz hissediyorum kendimi

Merhaba arkadaşlar. 1 haftalık yenidoğan bir bebeğim var. Bebeğim sadece anne sütü ile besleniyor fakat bebeğim kakasını yapamıyor kabız. Günde bir kaç kez beze çay kaşığı kadar kaka yapıyor. Ve sırf posa. Ayıp olmazsa ve iğrenmezseniz eğer resimde ekledim. Aynı durumu yaşayan var mı? Kaka yaparken ve gün içinde sürekli ıkınıyor çocuğum çok zor durumdayım.
Siz yediklerinizi düzenleyin ve rezene kimyon anason gibi tohumların çaylarını yaparsanız da bebeğiniz rahatlar. Allah kolaylık versin

Benim kızımda prematüre doğmuştu ve hep kabız oluyordu anne sütü ile sadece zeytin yağ ile popoya kulak çöpü masaj yaptık bir kaç damla icirdik sonra yapmıştı şimdi 11 aylık kayısı suyu ısırıyorum raht yapıyor 6 aya kadar sıkıntılıydı bazen 10 gün buluyordu

Siz yediklerinizi gözden geçirin, bol yeşillik sebze tüketin. Özellikle kabak, bamya, salata iyi gelir.

Back