• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenidoğan bebeğin çenesi neden titrer ?

Bi de hıkır hıkır ses çıkarıyo aglarken burnu mu tıkalı anlamadım sordum olabilir önemli bişey değil dedi ama neyden oluyo anlamadım
Yeni doğanlarda hırıltı oluyor normalmiş arada burun temizliğini yapabilirsin emzirirken/mama verirken baş geri değil biraz eğimli yukarı olsun benimkinin kırkı yeni çıkacak daha hala oluyor arada, oğlumda da oluyordu doktor normal dedi hep

Yeni doğanlarda hırıltı oluyor normalmiş arada burun temizliğini yapabilirsin emzirirken/mama verirken baş geri değil biraz eğimli yukarı olsun benimkinin kırkı yeni çıkacak daha hala oluyor arada, oğlumda da oluyordu doktor normal dedi hep
Evet sordum burnundan demedi normal olabilir dedi ben de anlayamadım emerken sorun yok suan da gidince yine sorcam bi de dr göstersin bakalm

Bebek nasıl mastit oluyor yahu onu bilmiyorum been😶
Nadir de olsa anne yerine bebekte oluyormuş. Memesinde sertlik, şişlik vardı. Orası iyice kızardı, yüksek ateşe sebep oldu. Çocuk cerrahına yönlendirdiler bizi. Antibiyotik verdi doktor. Sonuca göre bakacaklar. 😢

Eklentiler

• B1D99902-0673-4574-9BA5-FD9757A2817A.webp
    B1D99902-0673-4574-9BA5-FD9757A2817A.webp
    87,1 KB · Görüntüleme: 33
Nadir de olsa anne yerine bebekte oluyormuş. Memesinde sertlik, şişlik vardı. Orası iyice kızardı, yüksek ateşe sebep oldu. Çocuk cerrahına yönlendirdiler bizi. Antibiyotik verdi doktor. Sonuca göre bakacaklar. 😢
Yaaa deme canını yakıyor mu peki😕 bende bikaç gün önce oldum gece sütyenle yattım hemen mastit yaptı bir memeden emzirirken diğerinden akanı engelleyince hemen mastit yapıyor beni mafoldum resmen

3 günlük kızım var 2 gün sonra muayenesi var ama gene sormak istedim bekleyemedim emerken arada çenesi titriyor vucudunda falan titreme yok bikaç saniye titriyor geçiyor nöbet gibi bişey midir acaba neden oluyordur sadece emerken oluyo arada
Emerken heyecanlanıyordur annesi. Nöbet değildir

3 günlük kızım var 2 gün sonra muayenesi var ama gene sormak istedim bekleyemedim emerken arada çenesi titriyor vucudunda falan titreme yok bikaç saniye titriyor geçiyor nöbet gibi bişey midir acaba neden oluyordur sadece emerken oluyo arada
Benim bebeğim 23 günlük hala arada bir titreme oluyor özellikle uykuya dalacakken oluyor çok normal bir şey endişe etmene gerek yok 🤗

Back
X