Yenidogan bebegimde solunum sıkıntısı çeken arkadaşlar var mi

apranaxx

siz sanki çok şeysiniz...
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
750
1.483
Bebegim tam 38 haftalik dogdu. Ama doğduğunda emme refleksi yoktu daha sonra solunum sıkıntısı cektigi icin 3 gundur kuvezde burnundan hava ile nefes alıyor beslemeyi kesmisler serumla besleniyor. Ben cok kotuyum bu durumda olup da bebegi iyileşen var mi

Acil şifalar diliyorum bebeğinize.. Dilerim en kısa zamanda evine, sizlere kavuşur kuzucuk.

Çok geçmiş olsun acil şifalar olsun inşallah. Hissettiklerinizi derinden anlıyorum lütfen metanetli olun iyileşecek inşallah. Solunum sıkıntısını neye bağlıyorlar?

Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda sağlıkla kavuşursunuz. Doğum öncesi sonrası pek çoğumuz farklı sağlık sorunları ile karşılaştık. Bazen geçmez dediğimiz durumlar oluyor çok üzülüyoruz çok ağlıyoruz ama geçiyor inanın.

Gecmis olsun akliniza kotu seyler getirmeyin iyi olacak korkmayin benim bebeğim kakasini yutmuşdu doğumda 5gun kaldi ondada solunum sıkıntısı vardı çok şükür yaşıyor...bol bol sütünüzü sağın lazim olacak annesi bir kaç gune inşallah çıkar Rabbimin izniyle 🤲🤲

Çok geçmiş olsun acil şifalar olsun meleğe
Solunum sıkıntısının sebebi neymiş? Neden kaynaklanıyor?

Bebegim tam 38 haftalik dogdu. Ama doğduğunda emme refleksi yoktu daha sonra solunum sıkıntısı cektigi icin 3 gundur kuvezde burnundan hava ile nefes alıyor beslemeyi kesmisler serumla besleniyor. Ben cok kotuyum bu durumda olup da bebegi iyileşen var mi
Çok geçmiş olsun? Benim kızımda 22 günlük virüs kapmisti, birden solunum sıkıntısı başlamıştı yoğun bakıma aldılar . solunum cihazına bağlandı beslenme kesildi . Sonra serumla verdiler , 10 gün sonra hala solunumda sıkıntı vardı , şükürler olsun 16 . Gün düzeldi taburcu olduk ,darısı başınıza olsun

Çok geçmiş olsun iyi düşünün kötü şeyler düşünmeyin bebekler çok güçlü oluyor

X