Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk HastalıklarıYenidoğan bebeğimde dil bağı var
Bebeğimde dil bağı var hanımlar. Şuan 11 günlük yavrum. Başına böyle bir şey gelen var mi sevgili anneler. Operasyon geçirdi mi bebeğiniz yoksa böyle devam mı etti hayatına?
Merhabalar.oncelikle gecmis olsun korkulacak bisey degil sizin bebek kucuk anlamaz bile.benim oglumdada varmis biz hic farketmedik ta ki kansizlik icin doktora goturdugumuzde doktor dedi.Dil bagi var dendiginde 1 yas 4aylikti. 3 gun sonra cocuk cerrahiden randevu aldik hemen oracikta doktor bagı kesti 5 dk bekleyin kanama olmazsa gidin dedi.cok sukur hicbisey olmadi.
Bebeğimde dil bağı var hanımlar. Şuan 11 günlük yavrum. Başına böyle bir şey gelen var mi sevgili anneler. Operasyon geçirdi mi bebeğiniz yoksa böyle devam mı etti hayatına?
Benim kızımda da vardı.cocuk cerrahi hemencecik halletti kanamadı bile hem dilini rahat kullanamadığı için güzel ememez çok basit Bi operasyon yaptırmanız tavsiye ederim geçmiş olsun
Benim kızımda da vardı.cocuk cerrahi hemencecik halletti kanamadı bile hem dilini rahat kullanamadığı için güzel ememez çok basit Bi operasyon yaptırmanız tavsiye ederim geçmiş olsun
Merhaba, aylık kontrole gittik, dil bağınin küçük bir operasyonla alınması gerekliymiş peltek konuşmaya da sebep olabiliyormuş geçmiş olsun, sizin bebeğiniZ kaç aylıkken oldu