Bebek Beslenmesi yenidoğan bebeğim memeyi almayı reddediyor. çok çaresizim. yalvarırım yardım edin :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Benim sütüm de yetmiyor maalesef sağıyorum bende inşallah artar

Doğduğu günden beri benim bebeğim de emmiyor maalesef bugün 10.günümüz çok uğraşıyorum her beslenme zamanı deniyorum ama almıyor memeyi. Denenediğim yöntem kalmadı. Kaşıkla beslemeye çalıştım sarılık oldu doymadığı için. Süt sondası verdi doktorumuz o da işe yaramadı. Şu anda sütümü sağıp şırıngayla besliyorum. Hiç biberonla vermedim henüz alışmasın diye. Çok acıktığı zaman memeyi yalıyor sadece sonra tepinip ağlayarak kendini geri itiyor. Memeyi vermeye çalışırken şırınga ya da kaşıkla damlatarak vermeye çalışıyorum bazen de ama hala bi gelişme yok. Çok üzücü ama herkes umutsuzken ben hala inanıyorum emeceğine. İnşallah emeklerimiz boşa gitmez de emer kuzucuklarımız.

Ayni seyi bende yasadim hatta gunlerce agladim emme refleksi mi yok bebegimin diye. Benim sutum 6. Gun geldi ve bu sirada biberonu bile cok almadi agzina.. onu bile emmeyi beceremedi.

Sonra direndim, o agladi ben agladim ama iki gun mememde tuttum agzina tiktim baska hicbirsey vermedim, hala direniuor ilk alirken ama alisti simdi.

Tavsiyem direnin, ona mamanin baska hic bir sekilde ulasmayacagini anlatin, surekli memenizde tutun agzina tikin. Gunlerce uyku uyumadan emzirmeyi denedim o kadar cok farkli pozisyon denedik ki... agzina memeyi soktugum anda damaklarini kitliyo ve agzina almiuodu eliyle ayaklariyla itiyordu beni cikdirmis gibi bagiriyordu. Simdi yemege bile o mememdeyken oturuyorum birakmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…