- Konu Sahibi Er1202kskdkdkdkf
-
Ateş ölçer olarak onerdiginiz marka var mıNimomed ben geçen aldım iade ettim bence başka marka al. Atesliydi çocuğum 38 lerdeydi. 39.8 filan ölçtü. Acile götürdüm acildekinden çok daha yüksek çıktı.
Bebek arabası kabin tipi kullandım hep iyi ki diyorum her seferinde.
oda ısı nem ölçer yoksa olsun. Yenidoğan üşür korkusundan analarımız kafayı yiyor evler hep cehennem gibi. Odayı ideal ısıda tutar ideal kalınlıkta giydirmeye çalışırsınız. Ağustosta cam kapı açmayan tanıdığım oldu ay çıldırmışlar.
Lansinoh manuel pompa almayı düşünüyordum ama mochi bakmadım hicMochi pompa okadar isime yaradı ki. Keske ilk iki cocugumdada olsaydı. E bebeğin jelli göğüs pedi.
Doğumdan önce mi kullanım başlıyorKendinize gümüş göğüs koruyucu alın bana sonra dua edersiniz sevgiler
Yok malesef baska bi marka vardı bende bozuldu şimdi yeni almam gerekli hastanrye gittiğimizde ordaki de düşük ölçtü 36.3 ateşi olduğu belli olan çocuğu neye güveneceğimi bilmiyorum ben deAteş ölçer olarak onerdiginiz marka var mı
Ateş ölçer braun lrt6520 kullanıyoruz çok memnunuz . Kulaktan ölçen bir cihaz kullanmalısınız doğru ölçüm için.Yenidoğan alışverişinde olmazsa olmaz dediğiniz ne var? Korbell çöp kovası aldim nimomed ateş ölçer almayı düşünüyorum. Prego range bebek arabası ve prego Miami anne yanı park yatak alacağım. Sizin önerileriniz neler
Lansinoh çiftli elektrikli çok iyi tavsiye ederim. Manuelde de ebebeğin baby mom tekli manuel pompasından çok memnun kalmıştım baya bi sağıyo o da. Size ayrıca yenidoğan alışveriş önerim de sling olur bunu yazmak için girmiştim de süt pompasıyla ilgili mesajınızı görünce o konuda da memnun kaldıklarımı belirtmek istedim. Ilk 3 4 ay kanguruya giremedikleri için ve sürekli temas kucak istedikleri için sling bence çok kurtarıcı kumaştan falan kendiniz de yapabilirsiniz satın da alabilirsiniz baya bi kurtarıcınız olur bebeginizi slingle kendinize sarıp istediginiz şekilde yemek vs işinizi yapabilirsiniz elleriniz serbest kaldığı için kolaylık oluyor kucakta tutmakla baş olmuyor. Diğer tavsiyem de bence philips avent göğüs kalkanı plastiklerden. Bebeğiniz bir memeden emerken diğer memeden akan sütü kaba biriktiriyorsunuz üstünüz ıslanmıyor sut de ziyan olmuyor. Kap kullanamayacaginiz durumlarda da gogus pedleri var onu kullanırsınız. Plastik kapaklarda biriken sütü muhafaza etmek için tabi anne sütü saklama poşetleri de lazım.Lansinoh manuel pompa almayı düşünüyordum ama mochi bakmadım hic
Doğumdan bir iki hafta önce başlarsanız daha güzel olur çatlaksız yarasız atlatırsınız inşallah ilk emzirme süreçleriniziDoğumdan önce mi kullanım başlıyor
Mochinin manuel pompasını da ekle listeye ben çok kullandım çok da memnun kaldımYenidoğan alışverişinde olmazsa olmaz dediğiniz ne var? Korbell çöp kovası aldim nimomed ateş ölçer almayı düşünüyorum. Prego range bebek arabası ve prego Miami anne yanı park yatak alacağım. Sizin önerileriniz neler
Mochi pompa gerçekten de ilk zamanlar göğüsleri çok rahatlatıyor ben de çok memnun kalmıştım hala ara ara kullanıyorumMochinin manuel pompasını da ekle listeye ben çok kullandım çok da memnun kaldım
Evet bi yandan emzirirken bi yandan da süt stokladım çok iş gördü pahalı elektirikli bi sürü kablolu şeylere çok da gerek yok benceMochi pompa gerçekten de ilk zamanlar göğüsleri çok rahatlatıyor ben de çok memnun kalmıştım hala ara ara kullanıyorum
Lansinoh manuel pompa almayı düşünüyordum ama mochi bakmadım hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?