• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YENİDEN MEME AMELİYATI OLACAĞIM.LÜTFEN YARDIMCI OLUN

ffz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2011
346
81
133
  • Arkadaşlar...Nereden başlıyacağımı nasıl anlatacağımı bilemiyorum.Ben bir yıl önce meme büyütme oldum.Fakat ameliyatım başarılı olmadı.Yeniden ameliyat planlıyorum.Kocaelide DOÇ.DR.TONGUÇ İŞKENe ameliyat olan varmı.Kafamdaki doktor o şuan.Pazartesi muayenemi olacağım.Bildiğim kadarıyla RİSUS ona olmuştu..Lütfen kendisi hakkında bilgisi olan benimle paylaşsın...Psikolojim bitmiş durumda.Bana destek olanlara şimdiden teşekkürler.ARZUM...Canım Sanada sonsuz teşekkürker...

Son düzenleme:
Merhaba canım, Tonguç İşken'in çok iyi bir doktor olduğunu duymuştum. Ben de ona olacaktım ameliyatımı ama randevu alamadım o zaman ve başka bir doktora gittim, ondan da memnun kalınca ona oldum. Tonguç İşken'i çok araştırmıştım, hakkında olumsuz bir şey okumadım.

• Beğen
Reactions: ffz
Arkadaşlar...Nereden başlıyacağımı nasıl anlatacağımı bilemiyorum.Ben bir yıl önce meme büyütme oldum.Fakat ameliyatım başarılı olmadı.Yeniden ameliyat planlıyorum.Kocaelide DOÇ.DR.TONGUÇ İŞKENe ameliyat olan varmı.Kafamdaki doktor o şuan.Pazartesi muayenemi olacağım.Bildiğim kadarıyla RİSUS ona olmuştu..Lütfen kendisi hakkında bilgisi olan benimle paylaşsın...Psikolojim bitmiş durumda.Bana destek olanlara şimdiden teşekkürler.ARZUM...Canım Sanada sonsuz teşekkürker...
Başarılı olmadı derken canım, boyut olarak mı beğenmedin yoksa sağlık açısından yolunda gitmeyen durumlar mı meydana geldi?

Merhaba canım, Tonguç İşken'in çok iyi bir doktor olduğunu duymuştum. Ben de ona olacaktım ameliyatımı ama randevu alamadım o zaman ve başka bir doktora gittim, ondan da memnun kalınca ona oldum. Tonguç İşken'i çok araştırmıştım, hakkında olumsuz bir şey okumadım.
Teşekkürler canım...Kendisi hakknda lmlu yorumlar alırım inşallah.Bu son şansımmm

Başarılı olmadı derken canım, boyut olarak mı beğenmedin yoksa sağlık açısından yolunda gitmeyen durumlar mı meydana geldi?
Canım her iki memedede sarkma ve meme ucndan başlayarak şekil bozkluğu oluştu...3.aydan snra başladı giderek arttı.Şu an bariz belli.Yeniden ameliyat olmam şart.

geçmiş olsun canım bu tarz bi olumsuz durum yaşamana üzüldüm...aynı dönemde ameliyat olduk ve sıkıntılarımızı paylaşmıştık...sarkma ve şekil bozukluğu demişsin ne tarzda foto yüklemeyi düşünüyormusun belki tekrar ameliyat olmadan yapılacak başka bir şey olamazmı acaba ...Allah yardımcın olsun inşallah

geçmiş olsun canım bu tarz bi olumsuz durum yaşamana üzüldüm...aynı dönemde ameliyat olduk ve sıkıntılarımızı paylaşmıştık...sarkma ve şekil bozukluğu demişsin ne tarzda foto yüklemeyi düşünüyormusun belki tekrar ameliyat olmadan yapılacak başka bir şey olamazmı acaba ...Allah yardımcın olsun inşallah
Canım şu an foyo koyup doktorumu afişlemek istemiyorum.Sorunumu çözme konusunda bana yardımcı olmazsa tabiki koyucam.Ve yasal hakkımı arıycam..Bende çok üzgün ve çaresizim...

DOÇ DR.TONGUÇ İŞKENİ Tanıyanlar lütfen bana yardımcı olun...ÇOK ÇARESİZİM

Canım şu an foyo koyup doktorumu afişlemek istemiyorum.Sorunumu çözme konusunda bana yardımcı olmazsa tabiki koyucam.Ve yasal hakkımı arıycam..Bende çok üzgün ve çaresizim...

arkadaşım üzüldüm umarım en kısa zamanda çözümler mutlu olursun.

Çok üzüldüm, inşallah durumunuz telafi edilir.ameliyat kararı çok zor bişey.benimde en büyük korkum bu tarz sorunlar yaşamak ve pişmanlık duymak oldu.o yüzden bu ameliyatı olacaklar çok iyi düşünmeli. Kendini ehil birine teslim etmeli. Benimde koltuk altlarımda batma oluyo bıçak saplanır gibi yada etimi kesiyorlar gibi. Çok zor bi süreç. Olmak isteyenlere yeterli meme dokunuz varsa ve sarkma vb bi problemde yoksa hiç olmayın derim

Geçmiş olsun inşallah bu sefer mutlu olursunuz.. tahmin ettiğime göre yanlış bi yöntem uygulanmış.. Bu gibi durumlarda revizyon işlemi daha zordur o yüzden çok çok iyi bir Dr a ameliyat olmanı öneririm.. çok iyi araştır lütfen..

• Beğen
Reactions: ffz
kapsül oluşumu memede şekil bozukluğuna neden oluyor kapsül oluşumu olmuş olabilir mi?

Gecmis olsun canim, böyle durumlar malesef oluyor, peki tam olarak sorun ne biraz anlatirmisin? Nedir basarisiz olan??

arkadaşım üzüldüm umarım en kısa zamanda çözümler mutlu olursun.
Gecmis olsun canim, böyle durumlar malesef oluyor, peki tam olarak sorun ne biraz anlatirmisin? Nedir basarisiz olan??
canım @aşkkitabı...bir kaç arkadaşımız var durumumu özelden fotoğrafladığım..Nasıl anlamaliyım bilemiyorum.Gören birkaç kişi cep açımında sorun va dedi.Belki öylede olabilir..Protez meme dokuma az gelmişte olabilir.Protez çok yukarıda dolgun..meme ucundan sonra ise aşağı bakıyor.Ve engebeli inişi var.Ameliyatımda bir yanlışluk varda bende bilemiyorum şimdi.Zaten çok kızgın..üzgün ..ve çaresizim

• Arkadaşlar...Nereden başlıyacağımı nasıl anlatacağımı bilemiyorum.Ben bir yıl önce meme büyütme oldum.Fakat ameliyatım başarılı olmadı.Yeniden ameliyat planlıyorum.Kocaelide DOÇ.DR.TONGUÇ İŞKENe ameliyat olan varmı.Kafamdaki doktor o şuan.Pazartesi muayenemi olacağım.Bildiğim kadarıyla RİSUS ona olmuştu..Lütfen kendisi hakkında bilgisi olan benimle paylaşsın...Psikolojim bitmiş durumda.Bana destek olanlara şimdiden teşekkürler.ARZUM...Canım Sanada sonsuz teşekkürker...
Çok geçmiş olsun çok uzuldum sorun sonradan mı ortaya çıktı doktor ne diyo?

Çok geçmiş olsun çok uzuldum sorun sonradan mı ortaya çıktı doktor ne diyo?
Canım üç ay snra şişler inince bir tuhaflık vardı.Göğsüm aşağu bakıyordu.Sonra dahada ilerledi durumum.Doktorum Sorunumu kabullenmiyor.Yeniden telafi amelşyatı yapmıyor..

Canım üç ay snra şişler inince bir tuhaflık vardı.Göğsüm aşağu bakıyordu.Sonra dahada ilerledi durumum.Doktorum Sorunumu kabullenmiyor.Yeniden telafi amelşyatı yapmıyor..
Ne biçim doktormuş canım yaa başka Bi doktora gittin mi danışmak için?

Back