Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

Duyduk duymadık demeyiiiiiin........yarın kargolar yola çıkacaaaaaakk.....her zamanki gibi SMS ler gönderilecek Allah nasip ederse tabiki

Alan arkadaşıma hayırlı uğurlu olsun inşaallah

yarın mı :18: yeni ürün koymadan asla kabul edemem nevresim takımı tek gelirse korkar yollarda

Bol kaymaklı yoğurtlu dolmam .....bekletiriz canın sağolsun

Alan arkadaşım mavili benim hemşerim güllü baklavam ......ona didim
Kargosunu yarın yolluycam inşaallah......sen de alırsan sana da dirim öğlen yemeğim yoğurtlu dolmam oyyyyh canım çekti

ayyy canım ya ne güzel sözler bunlar böyle inan seni tanıdığıma cok seviniyorum yarın kargom çıkıyor yola oleyyyy ya şu kaplumbağalar satılmış şimdi farkettim onlar neşeker şey öyle alan arkadaşa hayırlı olsun eğer vazgeçerse ben varım haberin olsun oğluşlarımın odasına ne yakışır dı haniii

Duyduk duymadık demeyin bu çook sevimli sallanan saat halaaa satıştaaaaa

tamam canımm benim sağlık olsun hayırlı kazançlar .

Muhteşem bir çanta...kusursuz sıfırdan farksız......bordo sevenler için

Dehşet bişi
Bu çanta kaçmaz fiyata

Ailenin diğer bireylerinden gelen çantalarım muhteşem.......sürekli çanta soranlar için
Bu fiytları kaçırmayın

Abliskoooooooobluzumu ver kargoya bide yazdmya pijama esofman fln varsa eklede sabah bakiyl bluzun yannda gelsin muuuccckkzz

Abliskoooooooobluzumu ver kargoya bide yazdmya pijama esofman fln varsa eklede sabah bakiyl bluzun yannda gelsin muuuccckkzz

canım aklıma gelen bişi olursa haber veririm bluzu bi kaç gün daha bekletelim sorun değil .....kargon dolu gitsin tatlım

elimdeki çantaları eklemeye yarın devam edeceğim ballarım canlarım.....baya geç olmuş azcık dinleneyim...herkeze hayırlı geceler diliyorum rüyanızda her zaman ki gibi beni görün sabah gelin bol bol alışveriş yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…