Yeniden....kaliteli ve zevkli...ev eşyaları ve çantalarımla...buyrun içeri.

Ayakkabı soranlar için devam ediyorum

Bu kot ayakkabıyı 2 yada 3 kere kullandım resimden de anlaşılıyor zaten......astarında tüylenme var...topukta minikte bir çizilme var

O nedenle sadece.........20 tl

37 numara.

harika vallaa çok beğendim

BURADA GÖRDÜĞÜNÜZ AYAKKABI DA TERLİK DE SATLIK....... 1 yada 2 kere kullanıldılar.....

İkisinde de kusur yok tertemizler

İsteğe bağlı çantanın aksesuarı çıkarılıyor

Terlik .....10 tl
Çanta......15 tl

canım arkadaşımmmm hoşgeldin tekrar :)
konunu kitli görünce çok üzülmüştüm şaşırdım açıkçası
ama sorun hallolmus sevindim :)
hayırlı satışların olur insallah
tarzıma uygun çantalar bekliyorum canım çokkk zevklisin sen :)

Aldıklarım yetmedi diyorsun yani
Tşkr ederim tatlım......şimdi kapatıyorum cumaya gidicem
Öyle der ya esnaf

Şaka bir yana iyi sabahlar herkese.....görüşmek dileğiyle.....karben mailine bak

Paketler uçuşa hazırrrr

Kargo bilgileriniz her zaman ki gibi SMS ile gönderilecektirrrrr

Ürünlerim sayılı kaldı kaçırmayın bu fırsatıııı

Çook hızlıyım çoookkkkkk

çantalar bu kadar mı kaldı ekleyebileceğin başka var mı :26: ona göre kararımı vereyim sizi de çok bekletmeyeyim

çantalar bu kadar mı kaldı ekleyebileceğin başka var mı :26: ona göre kararımı vereyim sizi de çok bekletmeyeyim

Tekrar merhaba arkadaşlar.....bu gün kargo bayaa oyaladı beni...o yüzden yeni açabildim dükkanı

En kısa zaman da yeni ürünlerle devam edeceğim....daha bitmediiiii

Biraz değilik yapalım mı?

Bu elbisem fiziği tam sarıyor....butik ürünüdür...........38 beden ama çook esnek

Astarlıdır

Diz altı boya sahip......benim boy 1.70 ayakkabısız

Sadece...............10 tl yumuşackkkkk

Çantalar bitti mi? Ben daha aradığımı bulamadım ki

Çantalar bitti mi? Ben daha aradığımı bulamadım ki

Yok bitanem bitmedi....de ben sıkıldım çanta görmekten....azcık ara vereyim istedim içim dışım sağım solum arkam önüm çanta oldu dökmedik dolap....sandık....valiz bırakmadım.......azıcık müsade edin lütfennnnnnnnnnnnnnnnn ......söz diğerlerini de ekliycem

Ben alaydım sonra bıkaydın :) bütüüüünnnn sayfaları tek tek aradım beğendiğim çantalar hep satılmış sana umut bağladım ben :)

Ben alaydım sonra bıkaydın :) bütüüüünnnn sayfaları tek tek aradım beğendiğim çantalar hep satılmış sana umut bağladım ben :)

Canım kıyamadım sana bak bakalım işini görür mü?

Tek fiyat......25 tl....çünki hiiiç kullanılmayanlardan bazıları kızacak ama napıyım yalan mı konuşayım...kullanılmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…