!!! yeniden hedefe doğru !!!

hanmeli

bebekli anne zayıflıyor :)
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
5.283
5.270
398
Eğri oturup doğru konuşalım.... Sen de benim gibi misin ?

ben nasıl mıyım ? hele gel kıssacık özet geçeyim...

5 aydır diyette olup 13kilo veren...
ilk hedefinde 23 kilo vermek isteyen LAKİN tıkanınca (kış gelip tereyağları, balları, hamurları, çikolataları özleyince!!!!)
hedefi yukarı çekip aman ya 3 kilo daha verim yeter diyen.... eeee elalem beni böyle de beğendi nasılsa di mi şişko şişko teyzeler iyi oldun kızım maşallah verme gari diyince...ne oldu ? çikolata mı yedin şekerim? ay yoksa o elindeki booool tuzlu ayçekirdeği mi ? hiç yakışmadı... hani senin hedefin 58 di !!!!

heh sen daha otur o göbekle.. ye ye onları bak verdiğin 13 ü de geri tıpış tıpış alırsın....

sende böyle misin ? ben böyle oldum valla... 5 ay dedim ama 2 ayı falan kendimi kandırmakla geçti.. 3 gün diyet 4 gün kaçamak derken gram vermedim.. tuhafki almadımda.. sporu 2 gün harika yapsam 5 gün bi bahaneler ki sormayın !!

neyse şimdi topladığımı hissediyorum kendimi... ilk diyete başladığıım güne geri döndüm... !! döndüm mü ? evet evet... ha o zaman o çekirdeği at çöpe :KK62:

evvvveeeeettttttttt

kendimizi toplayıp bi on kilonun daha besmelesini çekip işimize başlayalımmm...

nerde kalmıştık?

boy: 168
başg kilo : 67 :KK55::KK55:
hedef : 58 :KK36:

katılmak isteyenler beklerim...

aynı zaman da kendim 6. takımdayım kaptanıma söz verdim 66.5 olunca beni tekrar listeye alacak...
bu hafta başka bi hafta olsun.. hadi görim kızlar sizi :cool:

günaydınnnn :):)

tartılmadım :işsiz: cumaya kadarda tartılmayacağım :KK62:

şimdi portakallı kkaolu yulaf yedim bir bardakta süt içtim :):)

lahana çorbası yapacağı bugün onun için tarif bakayım :)

bir yere daetiyim bugün umarım ikramlarla başa çıkabilirim...,,bu arada hava çok güzel şööyyyle bi sahile inip gelebilirim :) :KK55:

tarifimi buldum:) maydanozum yok biber yarine de biber salçası koyacağım artık... :)

Kolay gelsin canım.ben de senin gibi iki ileri bir geri giden biriyim maalesef

Kolay gelsin canım.ben de senin gibi iki ileri bir geri giden biriyim maalesef
aynen canım 67 kiloma kadar hep ileri ileri gittim ama 2 aydır neredeyse bahaneler bahaneler 67 den kurtulamadım...

şimdi asıl hedefime odaklanma vakti.. öyle 2 daha vereyim bitsin demiyorum bu göbek gidecek...!

lahana çorbamı yaptım şahane oldu bence tadı çok güzel :)
böyle değişik tarifler denemeye bayılıyorum :):)

aynen canım 67 kiloma kadar hep ileri ileri gittim ama 2 aydır neredeyse bahaneler bahaneler 67 den kurtulamadım...

şimdi asıl hedefime odaklanma vakti.. öyle 2 daha vereyim bitsin demiyorum bu göbek gidecek...!
Ben de 67ye kadar indim yazın başında.o gunden bugune 71 oldum yaaa:skandal:kafayı yicemm:KK42:

ay misafirlikten döndüm... kaçamaklarla döndüm...

şerbetli tatlı yoktu ona şükrediyorum..
3 kurabiye yedimsanırım
bi kase patates salatası
bi dilim irmkli sütlü tatlı (keşke yemeseydim üzerinde vişneli sos gibi birşey varya o vardı onunda ben hazır meyve sularından yapıldğını unutarak yedim :( ) ooof...
başka ne yedim :oops: bi dilim börek bide...

neyse...
misafirliklerde irademi tutmam lazım yoksa hastayım diyip gitmcem bi daha.. ev sahibi de anlamıyorki diyetteki insanı yede ye yede ye... :ukala:

acıktıkça lahana çorbamı içicem bitene kadar..

Aayyyy sakın sakın hemen diyete tekrar başla hıphuzlı gider o 4 kilo
Hemen başla ence erteleme kaç senin hedefin
Offf çok sinir bozucu:kızgın: ilk hedefim 65.oraya bir ineyim.koruyayım.sonraki hedefim 60.ama benim icin onemli olan 65e ulasmak.boyum 169.:110:

Offf çok sinir bozucu:kızgın: ilk hedefim 65.oraya bir ineyim.koruyayım.sonraki hedefim 60.ama benim icin onemli olan 65e ulasmak.boyum 169.:110:
e aynıyız be gülüm.... bende şimdi 6 de takıldım...
hedefi 65 e çekince yapamadım her zaman nasılsa 2kaldı diyip yedim..
şimdi bıraktım o işleri artık hedef 58 ve yğsız bir göbek :):)

günaydın :) :KK200:

baya ağrılı bir gün geçiriyorum :)
lahana çorbmdan son iki kaselik kadar kaldı... :kk77: gerçekten beğendim tadını :KK53:

akşam et sote yapıcam ama değişik bi türde gibi.... hşlanmış kemğin etlerini sıyırıpsaklamıştım onu sotelicm bakalım olacak mı :deli:

sabah tartıldım ama çok da yazmak istemiyorum çok kötü bir rakam çünkü :( neyseki relgde 2. günüm olarak görmezden geliyorum ve tartımayı cuma gününe erteliyorum :duduk:

ben tam olarak bu lahanayı lahana çorbası diyeti olarak tüketmiyorum öööyyyyleeesine yaptım evde vardı tadıda güzel olunca içtim durdum...

amabi ara yapasım var full diyet olarak aklımda yani bu ısıınma evresi olsun

Back
X