- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
- Konu Sahibi fatos hanim
-
beyaz montu ve hello kity li atki takimini istiyorum
Merhaba ben düşündümde pumalarıda kaçırmak istemiyorum
şöyle yapalım sizin içinde uygunsa pumalardan ilk fotodaki daha yeni duruyor onu alamk istiyorum
Birde beyaz yeleği almak istiyorum 5 tl olan kot eteği iptal edersek 50 tl yapıyor 50 tl ye tamamalamış olalım kargo sizden olsun
Yani son haliyle almak istediğim ürünler şöyle
Eki Görüntüle 1257514 Eki Görüntüle 1257515 Eki Görüntüle 1257517 Eki Görüntüle 1257518 Eki Görüntüle 1257520 Eki Görüntüle 1257524 Eki Görüntüle 1257525
merhaba puma ayakkabılar duruyorsa almak istiyorum birde bot arıyorum elinizde varsa foto ekleyebilirmisiniz
Ürünleriniz hala dürüyorum mont ve kaşkayları bereyi beğendim fiyat olarak ne düşünürsünüz
Ürünleriniz hala dürüyorum mont ve kaşkayları bereyi beğendim fiyat olarak ne düşünürsünüz
Tamam cnm hayırlısı olsunzadegan isimli arkadaş sizden önce yazmıştı, özel mesajla onunla görüşüyoruz.
o yüzden kusruma bakmayın..
merhaba bunlar satıldı mı?
jean etekler ve pembe pantolon duruyor.
mont ve kapişonlu polar satıldı..
peki başka kıyafetler var mı elinizde 3-4 yaşa uygun? kışlık olması tercihim.
mrb hayırlı satışlar bişi sorcam.....bu satış işlemi süreci nasıl yani önce parayı mı alıyorsunuz neyle gönderiliyor hangi kargoyu tercih ediyorsunuz....benimde oğlumun var koycam ama bişi bilmiyorum....bu ürünler duruyor
mrb hayırlı satışlar bişi sorcam.....bu satış işlemi süreci nasıl yani önce parayı mı alıyorsunuz neyle gönderiliyor hangi kargoyu tercih ediyorsunuz....benimde oğlumun var koycam ama bişi bilmiyorum....
anladım canım tsk ederimkarşılıklı güven esası var tabiki öncelikle
ama misal alan arkadaş ödemeyi yaptı önce kendi isteği ile, ben de gece paketi hazırladım sabah 9 da kargoladım, ptt kargo ile gönderi kodunu yolladım kargosunu takip etsin diye..
bu şekilde işliyor aşağı yukarı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?