- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
- Konu Sahibi fatos hanim
-
2 tanemi panduf var?iki farklı renk gibi gördüm öyleyse ikisinide almak istiyorum.
Birde ilk fotodaki kot eteği
wenice marka polar kapşonlu hırkayı toz pembe el örgüsü hırkayı almak istiyorum
Evet 5 tl olan eteği almak istiyorum beğendiklerimi yukarıdaki mesajımda fotoğraflarıyla ekledimevet birisi açık pembe, diğeri fuşya renk. ikisi de 23 numara
5 tl olan eteği mi istiyorsunuz?
pembe kapşonlu hırkayıda almak istiyorum onunla 35 yapıyor ama biraz indirim yaparsınız sanırım dimi :)))tamamdır.
2 panduf : 10 tl
jean etek ve örgü hırka ikisi: 10 tl
wenice polar hırka 7,5 tl
name it marka hırka: 7,5tl
toplam : 35 tl
Tamam bakarım tabi son mesajımı gördünüzmü pembe kapşonlu hırkayıda almak istiyorum toplamda 35 tl yapıyor düz 30 tl yaparsanız sevinirimçocuklar için satabileceklerim bu kadar. kendimin hiç kullanmadığım ürünleri de var ama sanırım onun için bit pazarı başlığında konu açmam lazım. birazdan oraya da açacağım. ordan da bakın isterseniz beğendiğiniz olursa birleştiririm hepsini.. açıyorum birazdan..
pembe kapşonlu hırkayıda almak istiyorum onunla 35 yapıyor ama biraz indirim yaparsınız sanırım dimi :)))
Tamam bakarım tabi son mesajımı gördünüzmü pembe kapşonlu hırkayıda almak istiyorum toplamda 35 tl yapıyor düz 30 tl yaparsanız sevinirim
Teşekkür ederim başka beğendiğim ürün yok bunları almak istiyorum ibann numarası ve ad soyad banka bilgilerinizi özel mesajla yazarsanız şimdi eft nizi yaparım bende adres bilgilerimi yazıyorum özel mesajlap
tamam düz 30 olsun...
p
tamam düz 30 olsun...
bunlardan 2 şer tane vardı. şuan 1 tane puma 24 numara ayakkabı ve 2-3 yaş kapişonlu yelek var duruyor isterseniz alabilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?