Bebek İkinci El yeniden farksız, az kullanılmış kız çocuğu kıyafetleri puma ayakkabı uygun fiyata

Puma ayakkabılardan 2 adet var. kızlarım ikiz olduğu için bazılarından 2 adet var.

sadece kullanmadığımız ve az kullandığımız ürünleri koydum.

hiç birinde en ufak defo- leke yoktur

ürünler yıkanmıştır.. ütülenip yollanacaktır.

ayrıca 50 tl lik ürüne tamamlarsanız PTT kargo ile gönderilecek kargonuz bana ait olacaktır..

ödemeyi eft şeklinde alıyorum..

teşekkür ederim...

2 tanemi panduf var?iki farklı renk gibi gördüm öyleyse ikisinide almak istiyorum.
Birde ilk fotodaki kot eteği
wenice marka polar kapşonlu hırkayı toz pembe el örgüsü hırkayı almak istiyorum

evet birisi açık pembe, diğeri fuşya renk. ikisi de 23 numara
5 tl olan eteği mi istiyorsunuz?

tamamdır.
2 panduf : 10 tl
jean etek ve örgü hırka ikisi: 10 tl
wenice polar hırka 7,5 tl
name it marka hırka: 7,5tl
toplam : 35 tl

çocuklar için satabileceklerim bu kadar. kendimin hiç kullanmadığım ürünleri de var ama sanırım onun için bit pazarı başlığında konu açmam lazım. birazdan oraya da açacağım. ordan da bakın isterseniz beğendiğiniz olursa birleştiririm hepsini.. açıyorum birazdan..

Tamam bakarım tabi son mesajımı gördünüzmü pembe kapşonlu hırkayıda almak istiyorum toplamda 35 tl yapıyor düz 30 tl yaparsanız sevinirim

p

tamam düz 30 olsun...

Merhaba ben düşündümde pumalarıda kaçırmak istemiyorum
şöyle yapalım sizin içinde uygunsa pumalardan ilk fotodaki daha yeni duruyor onu alamk istiyorum
Birde beyaz yeleği almak istiyorum 5 tl olan kot eteği iptal edersek 50 tl yapıyor 50 tl ye tamamalamış olalım kargo sizden olsun

Yani son haliyle almak istediğim ürünler şöyle

beyaz montu ve hello kity li atki takimini istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…