How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yeniden doğup gelsem çocuk kalır büyümezdim...

maynak_zgr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
205
2
116
Ankara
çok sıkıntılıyım...onun gözlerine dahi bakmak istemiyorum...beni bu hale getiren ne mi? anlatayım....
ağustosta 3yıl olacak bi ilişkim var.beraber yaşıyoruz.ciddi anlamda aşk ile başlayan bi beraberlikti bu.aşkımız tüm sıkıntılara göğüs gerdi,birbirimize karşılıklı çok emek verdik,çok şey paylaştık...
şimdiyse evin içinde doğru dzgün konuşmayan iki insan olduk.bir çok şeyi benden daha ön planda tutuyor.sekiz saat benimle sohbet ettiğini görmedim ama oyun oynadığına çok şahit oldum...
uzun zamandırda şöyle bir yenilik girdi hayatımıza,malum paylaşım sitesinden laf olsun die hatun adı girip profilinde fotoğraf paylaşımı herkese açık olan kızların bütün resimlerine bakyor.ilk yakalayışımda "X geldi ya geçen gün bize o bakmıştır ben bakmadım" dedi zaten zaman aşımına uğradığından geçmişteki linklere giremiyordum dolayısıyla hangisinin hesabı olduğunu göremedim.daha sonra yine bir yakalanma vkası bu seferde ben girmedim dedi. salak yerine koyma beni bari diyerek evi terk ettim özürler cızırlar ve yakın arkdaşlarımında gazıyla yine affettim.bu kdr kızmamın sebebi benim gözümün içine baka baka beni gerizekalı zannetmesiydi,yani herkesin bu sitede profili vardır ama durduk yere kimsenin explorer geçmişinde bunlar yoktur.yani onda oluyorda bende neden hiç olmadı bugüne kadar...
her neyse dün gece yine gördüm aynı şeyi ve benim artık midem bulanıyor.bende eleştirdiği bir çok şeyi mantığım yattığınca değiştirmeye çalıştım,siyah saç süper olur sana dedi saçımın renginide değiştirdim.şimdi nedir bu?kaldı ki ben rahat bi hatunumdur,yani uzun süreli ilişkilerde ara sıra nefes almak gerekir derim.haberim olduğu sürece anlayışla karşılarım anlaşılabilecek şeyleri.tüm bunlara rağmen nedir tüm bu olanlar? her hatunun derdi midir aldatılmak.yaptığı açıklama hep aynı canım sıkılıyor bakıyorum,laf olsun diye,sen benim her şeyimsin aldatmam ben seni.
e madem öle nedir tüm bunlar???hayır beğenmiyorsan sevmiyorsan bari çık hayatımdan bende yoluma bakayım...
bi fikir verin yaa nedir bunun sebebi?hata kimde?ayrılmak mı tek çözüm?!

hep öyle oluyor mücadeleri aşklar evlilikte değişiyor özellikle erkekler eğer içine sinmiyorsa ciddi ciddi söyle bunları kız ona öyle rahat bırakma canım canı sıkılıyosa sana baksın daha alasımı var allah aşkına .? Unutma hayatını yönetmek senin ellerinde sonuçta.. CADIARZU

nedense evlenmeden önce aynı evde yaşamayı doğru bulmuyorum.çünkü bir müddet sonra insan birbirinden sıkılıyor ve monotonlaşıyor hersey.hani evliler diyor ya eşim evlendikten bir müddet sonra çok değişti tabi değişmeyen erkeklerde var.erkeklere güven yok yok yok.iki lafıyla seni dahi inandırmaya çalışıyo

Bu gün resimlerine bakan yarın birisi çıkıp tanışalım dese tanışıp konuşmaya kalkar... Zor valla işin, anladığım kadarıyla aranızda nikah yok, üç yıldır da birlikteymişsiniz bana sanki aşkınız zaman aşımına uğramış gibi geldi...

Evlenmeden beraber yaşamaya bende karşıyım, ama siz böyle uygun görmüşseniz sorun yok.
Benim asıl takıldığım olay, neden sizi değiştirmeye çalışıyor ve asıl önemli olan siz neden buna izin veriyorsunuz?
Zaten hatayı başlı başına burda yapmışsınız, nede olsa herşeye tamam der mantığıyla böyle bahaneler üretiyor işte, yok başkası girmiş bakmış resimlere.
Tabi tabi. sempatiksalakcinni

daha 3 yıl olmuş ve şimdiden böyle bide evlendiginde böle yapsa nolur bu sefer daha kötü olursun şimdi özgürsün çekip gidebilirsin ben yapman gereken en dogrusuda bu kimse kimseyi bu devirde çekmek zorunda deil valla işine gelmiosa hayatından siliceksin şahsi görüşümdür

bi süre uzak kal değerini anlasın..

ben bilgisayarı başına geçirir evi terkederdim ama sen böyle bitirmezsin heralde

Ben de evlenmeden aynı evde yaşamaya karşı olanlardanım ki mesele bu değil zaten buna değinmeme de gerek yok...

Ayrılman en iyisi bence :kahve:

Canim SIKILIYOR laf olsun diye bakiyorum...

Bu ne bicim bir gerekce anlamiyorum ben ya....cani SIKILIYORMUS.....canin SIKILIYORSA sevgilinle esinle ilgilen sohbet et, beraber birseyler yapalim gezelim tozalim de....sanal hayali hatunlarlari ne yapacaksin yaninda etli canli kanli kadin var be adam.....benneyaptımki

Aynisini sen yapsan ne olur? Elin heriflerinin resimlerine baksan, kayit etsen chat yapsan?
Sonrada yahu laf olsun iste canim SIKILIYORDUDA onan baktim desen?
:kahve:
Yok be güzelim, bu islerle ugrasan adamlardan hayir gelmez.....demekki seninle paylasacak birseyi yok ki böyle sitelere basvuruyor....yeni heyecanlar ariyor...:delphin:

Sen bu iliskiyi tekrar bir düsün....zamanini genclignide bosa harcama.

Zaten kendiniz söylüyorsunuz, iletişim ve ilgi sıfıra inmiş.

Canı sıkılıyorsa, sizden de sıkılmış demek ki, ki eğlence arıyor bilgisayarda.
Ve şimdi evli değilsiniz. Evli değilken size bunları yapıyorsa, evlendikten sonra daha da canı sıkılabilir, evlilik kolay iş değil, eskisi gibi rahat olunacak bir şey de değil. Bu durumda daha da canı sıkılınca, neler yapar kimbilir.

bence ona sor önce nedir sorun diye ???
sonra da madem rahat birisin,bir süre ayrı kalmayı deneyin...
sonuçta beraber yaşadığınız için biraz ayrı kalmak uzaklaşmak iyi gelebilir...
bu sürenin sonunda bişeyler yeniden canlanmazsa bence bitirin ilişkinizi,zorlamanın anlamı yok yani...

Back