yani bu sitede ne kadar çok konu açılıyor yaşla ilgili,bizim toplumumuzda yaş fazla önemseniyor,oysaki hiç birşey yaşamak yada gerçekleştirmek için geç değil eğer öyle olsaydı 40 yaşına gelince mezara girer beklerdik,yaş sadece bir sayıdır önemli olan sizin nasıl hissettiğiniz ne yapmak istediğiniz,kocamdan boşanacam sizce bu yaştan sonra olurmu,çocuk yapmak için yaşım geçtimi,işe girmek için yaşım çokmu geç,ehliyet alacam yaşım geçtimi,evlenmek için geçmi kaldım vs.kadınlar ne kadar baskı altında kalmış ne kadar şartlanmış yaşa başa ama bunlarıda yapanlar yine çevremiz tabiki,aldırmayın siz daha çok gençsiniz şöyle düşünün emekli olmanıza bile 20 seneden fazla var yani sizin yaşınızdaki bir insan 20 seneden fazla çalışabiliyorsa sizde yapabilirsiniz bu sizin içinde geç değil demektir,yeniden okuyun yeniden çalışın onuda beyenmezseniz değiştirin başka bir iş yapın hayat sizin ve son nefesinize kadar siz ne isterseniz doğru zamanı odur onu yapın.Merhaba
İkinci üniversite kapsamında açıköğretim den 4 yıllık çocuk gelişimi okumayı planlıyorum. Yaşım 39. İş hayatım çok parlak geçmedi. Şu an çalışmıyorum.
İşe girmek amacıyla açıköğretim çocuk gelişimi okumayı istiyorum. Birinci okudum üniversite halkla ilişkiler ve tanıtım. 4 yıllık mezunu olduğum için sınavsız üniversite okuyabilirim. Sınav olmadan giriş mümkün.
Ama yaşım 39 ve iş amaçlı okuycam. Bu yaştan sonra sizce iş imkanı olur mu? Bu bölümü bilen var mı? fikirlerinizi bekliyorum
Yaşınız önemli değil ancak neden çocuk gelişimi? Daha farklı bölümler de tercih edebilirsiniz ya da ikinci üni okumak yerine bölümünüz üzerinden herhangi bir ünide yüksek lisans yapabilirsiniz ben olsam öyle yapardım:) çocuk gelişiminin iş bakımından önü pek parlak değil.
Aksine bende etrafımdan tam tersini duyuyorum çocuk gelişimi ile ilgili. İşsizlikten şikayetçiler, çalışabilenlerde asgari ücretli hepBenim de kafamda benzer sorular var işte ama halkla ilişkiler alanında hiç tutunamadim iş bulamadım o yüzden bu alanda yüksek yapmak da mantıklı gelmiyor bir türlü o nedenle çocuk gelişimi istiyorum hem 4 yıllık bir bölüm iş bulma ihtimali yüksek hem de sanki bu alanda iş fazla gibi geliyor
Merhaba
İkinci üniversite kapsamında açıköğretim den 4 yıllık çocuk gelişimi okumayı planlıyorum. Yaşım 39. İş hayatım çok parlak geçmedi. Şu an çalışmıyorum.
İşe girmek amacıyla açıköğretim çocuk gelişimi okumayı istiyorum. Birinci okudum üniversite halkla ilişkiler ve tanıtım. 4 yıllık mezunu olduğum için sınavsız üniversite okuyabilirim. Sınav olmadan giriş mümkün.
Ama yaşım 39 ve iş amaçlı okuycam. Bu yaştan sonra sizce iş imkanı olur mu? Bu bölümü bilen var mı? fikirlerinizi bekliyorum
Bence okumanın yaşı yoktur. Eğer istek ve azminiz varsa başarabilirsiniz. Bende 27 yaşımdayım ve tekrar okumayı planlıyorum.Merhaba
Halkla ilişkiler mezunu yumNe mezunusunuz? Öğretmenlik, eczacılık, diyetisyenlik gibi bölümleri değerlendirin bence
Halkla ilişkiler mezunu yum
Ben sizin yerinizde olsam yaşadığım şehrin koşullarıma göre bir bölüm okurdum üniversite sınavına girip. Benim aklıma öğretmenlik, diyetisyenlik, eczacılık gibi bölümler geldi. Şuan online şekilde diyetisyenler diyetisyenlik yapabiliyor. Öğretmenlikte ders verebilirsiniz.
Okumanın yaşı yok elbette. Ama sizin hangi işte çalışmak istediğiniz? vasfınız? hedefiniz nedir o önemli. Çocuk gelişimin önü açık demek yanlış olur hiçbir bölüm için net konuşulmuyor ne yazık ki. Bu sene önü açık dediğiniz seneye tam tersi oluyor. Sizin açık kapalı bakmadan çok çok çalışmanız önemli. Ben bölümü bitirdiğimde bu işi yapmak istiyorum demeniz önemli. Önce ona karar vermelisiniz.
Benim yaşadığım ilçede özel sektörde çalışan anaokulu öğretmeni arkadaşlarım hep asgari ücret alıyorlar, hoş farklı branş olup özel sektörde çalışan bir çok öğretmen arkadaşımda da durum aynı maalesef.