Puanlar hakkinda pek bilgim yok maalesef.
Fakat yeniden neden okunmasin ki? :)
Eger gonlunuzde varsa bir bolum asla es gecmeyin. Meslege dayali 2yillik da olabilir.
Okumanin yasi olmaz diye dusunenlerdenim. Gec mi diye "sorarak" sadece gecikirsiniz....
Bakalım ya kısmet artık. Senin bölümün ne sayısalcı mıydın?
Neden olmasin ki o zaman?Gonlumde hukuk vardi hep ama puanim yetmiyor keske olsaydi :) haklisin en azindan tercih yapacagim
25 yaşındayım üniversiteden mezun oldum ama atamalarımız çok az ve puanlarımız yüksek.bu sene üniversite sınavına girdim ve puanlarımı yazıyorum.
devam zorunluluğu olmayan iyi bir bölüm okumak istiyorum.sizce geç mi? ve hangi bölümler olabilir.
asıl soru ise bu yaştan sonra tekrar üniversite okunur mu?
ygs1: 309 206.000
ygs2: 295 219.000
ygs3: 386 93.000
ygs4: 379 88.000
ygs5: 373 120.000
ygs6: 343 170.000
zihin engelliler öğretmenliği düşünür müsün?kpss puanı çok düşük atama hemen yapılıor ve maaşı gerçekten iyi
bunlar okul puanı ekli puanlarıysa bu puanla zihinsel eng. tutmaz ki :26:
zihin engelliler öğretmenliği düşünür müsün?kpss puanı çok düşük atama hemen yapılıor ve maaşı gerçekten iyi
Bu puanlar eklenmis hali sanirim ben calismadan girdim bu sene zaten o bölümü yazmazdim sanırım genelde buyuk sehirlerde is imkani oluyor cunku
hımm ham puanın olsaydı gelirdi..hakkında hayırlısı olsun
Iste ben de onu diyorum ham puanim oyle olsaydi hukuk yazardim o bolum olmazdı.neyse olmayan seyleri degil olan seyleri konuşalım.
hukuk tmden alıor yalnız ygsden deil.
Evet biliyorum da ben burda bu puanla ne yaparim diye soruyorum.bu puana gelmeyen bölümler beni ilgilendirmiyor.
evet ..hakkında hayırlısı olur umarım
aa neden meslek liselerini mi alıyorlarmış sadece? aöf ingilizce öğretmenliğine alıyorlar ama düz lise çıkışlıları?
Kızlar Anadolu Üniversitesi açık öğretim okul öncesi kapandı ,onun yerine Erzurum Atatürk Üniversitesi aöf bölümüne 2 yıllık çocuk gelişimi açıldı oraya her türlü lise mezunları başvuru yapabilir aynı zamanda 2. Üniv olarakda kayıt olunuyor.Acik ogretim okuyamiyormusum duz lise oldugum icin
25 yaşındayım üniversiteden mezun oldum ama atamalarımız çok az ve puanlarımız yüksek.bu sene üniversite sınavına girdim ve puanlarımı yazıyorum.
devam zorunluluğu olmayan iyi bir bölüm okumak istiyorum.sizce geç mi? ve hangi bölümler olabilir.
asıl soru ise bu yaştan sonra tekrar üniversite okunur mu?
ygs1: 309 206.000
ygs2: 295 219.000
ygs3: 386 93.000
ygs4: 379 88.000
ygs5: 373 120.000
ygs6: 343 170.000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?