• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeniden başlamak için sizce geç mi

Puanlar hakkinda pek bilgim yok maalesef.
Fakat yeniden neden okunmasin ki? :)

Eger gonlunuzde varsa bir bolum asla es gecmeyin. Meslege dayali 2yillik da olabilir.

Okumanin yasi olmaz diye dusunenlerdenim. Gec mi diye "sorarak" sadece gecikirsiniz....

Gonlumde hukuk vardi hep ama puanim yetmiyor keske olsaydi :) haklisin en azindan tercih yapacagim

Gonlumde hukuk vardi hep ama puanim yetmiyor keske olsaydi :) haklisin en azindan tercih yapacagim
Neden olmasin ki o zaman?
Iyice hazirlanin. Hukuk tutmazsa o zaman dusunursunuz diger bolumleri.
Cok cok 1yil kaybiniiz olur, aklinizdaki soru isaretlerinden cok daha iyidir. Sevmediginiz yeri 2-4yil okumak da zaman kaybi sonucta ;)

Haklisin canım ama benim artik sinava hazirlanacak gücüm kalmadi baski cok ustumde ikinci universite okuyacagim dediğimde gelen tepkiler yeter bir kere okudun ne yapacaksin oldu.hayaller cok guzel ama calismam lazim.

bence evlilik gibi vs planlarınız yoksa okuyabilirsiniz sağlık alanına bi düşünün derim asla ölmeyen mesleklerden iş imkanıda oldukça iyi tabi puanınız tutar mı bilemem:28:

25 yaşındayım üniversiteden mezun oldum ama atamalarımız çok az ve puanlarımız yüksek.bu sene üniversite sınavına girdim ve puanlarımı yazıyorum.
devam zorunluluğu olmayan iyi bir bölüm okumak istiyorum.sizce geç mi? ve hangi bölümler olabilir.
asıl soru ise bu yaştan sonra tekrar üniversite okunur mu?
ygs1: 309 206.000
ygs2: 295 219.000
ygs3: 386 93.000
ygs4: 379 88.000
ygs5: 373 120.000
ygs6: 343 170.000

zihin engelliler öğretmenliği düşünür müsün?kpss puanı çok düşük atama hemen yapılıor ve maaşı gerçekten iyi

zihin engelliler öğretmenliği düşünür müsün?kpss puanı çok düşük atama hemen yapılıor ve maaşı gerçekten iyi

Bu puanlar eklenmis hali sanirim ben calismadan girdim bu sene zaten o bölümü yazmazdim sanırım genelde buyuk sehirlerde is imkani oluyor cunku

aa neden meslek liselerini mi alıyorlarmış sadece? aöf ingilizce öğretmenliğine alıyorlar ama düz lise çıkışlıları?

Acik ogretim okuyamiyormusum duz lise oldugum icin :(
Kızlar Anadolu Üniversitesi açık öğretim okul öncesi kapandı ,onun yerine Erzurum Atatürk Üniversitesi aöf bölümüne 2 yıllık çocuk gelişimi açıldı oraya her türlü lise mezunları başvuru yapabilir aynı zamanda 2. Üniv olarakda kayıt olunuyor.

25 yaşındayım üniversiteden mezun oldum ama atamalarımız çok az ve puanlarımız yüksek.bu sene üniversite sınavına girdim ve puanlarımı yazıyorum.
devam zorunluluğu olmayan iyi bir bölüm okumak istiyorum.sizce geç mi? ve hangi bölümler olabilir.
asıl soru ise bu yaştan sonra tekrar üniversite okunur mu?
ygs1: 309 206.000
ygs2: 295 219.000
ygs3: 386 93.000
ygs4: 379 88.000
ygs5: 373 120.000
ygs6: 343 170.000

Ben o yasta 2.universitemi okumaya basladim sekerim.daha cok ama cok gencsin.ben 24yasimdaydim digerleri genelde 18-19-20 ve 25-30-43 olanlarda vardi ciddiyim.universite orasi ilkokul degil heryastan insan var,evli mutlu cocuklularda var...ne ararsan... bunu takma sakin.

kızlar kazandım devam zorunluluğu hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum

Hic bisi icin gec degil ! istersen herseyi yapabilirsin inan motivasyon cok onemli bu durumda bence hedeflerini yarida birakma sonuna kdr mucadele et ! Allah kolaylik versin :)))

Back