bence hiçte geç değil.. ne için geç olacak ki..bende 28 yaşındayım 2. üniversiteyi okumak istiyorum... yapabilirim dersen sende okul öncesi öğretmenliğini seçebilirsin atamaları oldukça iyi diye biliyorum.. arkadaşım 47 puanla memleketine atanmıştı
Devam zorunlulugu var mi ? Aslinda okul oncesi tercih edecektim ama calismam gerekebilir.
okumanın yaşı yok diye boşuna dememişler :) bence hiç bir zaman geç değildir okumak için
puan sisteminden pek anlamıyorum 11 ve 12lerin dersine girmediğimden ama arkadaşın dediğine katılıyorum okul öncesi öğretmenliği tutuyorsa puanınız tavsiye ederim. açık öğretimde de var galiba devam zorunluluğunuz da olmaz hem
Hakkında hayırlısı olsun inşaallah. Hiçbir zaman hiçbir şey için geç değildir:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Acik ogretim okuyamiyormusum duz lise oldugum icin
aa neden meslek liselerini mi alıyorlarmış sadece? aöf ingilizce öğretmenliğine alıyorlar ama düz lise çıkışlıları?
Hemşirelik olmaz mı? Sağlık oku bence..
Hemşirelik olur sanirim ama calismam da lazim devamsizlik yapabilirim oyle de okul bitmez o yuzden bolum secemiyorum
devam şartı olmayan üniversiteleri yazarsın. bir yakınım okulun ilk senesinden beri hem hastanelere gidiyor hem okuyordu
hastanede günlük 80 100 civarıymış işte kan alma serum işleri falan
buda okumana yardımcı olabilecek bir rakam bence ayda 5 kez gitsen kredi alsan gül gibi geçinirsin
ben bu sene girmedim girmediğime pişmanım geçen sene girdim gitmedim
Canım ben de eğitim fakültesi mezunumun 26 yaşındayım ve evliyim atamalar sıkıntılı bizimde ben bu sene başvuru tarihini kaçırdım ama seneye hazırlamış yeni bir bölüm okuyacağım bence geç değil. Aöf okul öncesine öğrenci alımı durdurulmuş zaten onların atamaları da zorlaşıyor gün geçtikçe. Devam zorunluluğunu hocalarda konuşarak halledersin ve ikinci öğretim yazarsan sorun olmaz bence çok takılma o kısım hallolurbölümün neydi?
Ben simdi bi bolum yazarim dort sene sonra onu da almazlar diye korkuyorum :)
Aynen bende de o korku var o yüzden özel sektörde dahi severek yapabileceğim getirisi iyi olan bir bölüm seçeceğim. Pdr düşünüyorum ama dediğin sebepten korkuyorum bakalım :) hemşirelik iyi fikir aslında ama ben yapamam sanırım kan alma vs hastahane ortamında da çalışamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?