yeniden başlamak için sizce geç mi

rdlpstck

Baş.:69.7 güncel:67.9 Hedef:60
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
3.558
793
373
25 yaşındayım üniversiteden mezun oldum ama atamalarımız çok az ve puanlarımız yüksek.bu sene üniversite sınavına girdim ve puanlarımı yazıyorum.
devam zorunluluğu olmayan iyi bir bölüm okumak istiyorum.sizce geç mi? ve hangi bölümler olabilir.
asıl soru ise bu yaştan sonra tekrar üniversite okunur mu?
ygs1: 309 206.000
ygs2: 295 219.000
ygs3: 386 93.000
ygs4: 379 88.000
ygs5: 373 120.000
ygs6: 343 170.000

güncelleme : kızlar okul öncesi öğretmenliğini kazandım.bu bölümde devam zorunluluğu var mı okumuş olanlardan yardım bekliyorum.

Son düzenleme:
bence hiçte geç değil.. ne için geç olacak ki..bende 28 yaşındayım 2. üniversiteyi okumak istiyorum... yapabilirim dersen sende okul öncesi öğretmenliğini seçebilirsin atamaları oldukça iyi diye biliyorum.. arkadaşım 47 puanla memleketine atanmıştı

Devam zorunlulugu var mi ? Aslinda okul oncesi tercih edecektim ama calismam gerekebilir.

Devam zorunlulugu var mi ? Aslinda okul oncesi tercih edecektim ama calismam gerekebilir.

Hakkında hayırlısı olsun inşaallah. Hiçbir zaman hiçbir şey için geç değildir:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
okumanın yaşı yok diye boşuna dememişler :) bence hiç bir zaman geç değildir okumak için

puan sisteminden pek anlamıyorum 11 ve 12lerin dersine girmediğimden ama arkadaşın dediğine katılıyorum okul öncesi öğretmenliği tutuyorsa puanınız tavsiye ederim. açık öğretimde de var galiba devam zorunluluğunuz da olmaz hem

Acik ogretim okuyamiyormusum duz lise oldugum icin

Hakkında hayırlısı olsun inşaallah. Hiçbir zaman hiçbir şey için geç değildir:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tesekkur ederim canım her seyin hayırlısı

2 yıllık sağlık bölümlerini seçebilirsiniz.
Bide bitlisti sanırım (yanlış olabilirim ) sosyal hizmet bölümüne yetiyor puanınız oda revaçta bir meslek.

Hemşirelik olur sanirim ama calismam da lazim devamsizlik yapabilirim oyle de okul bitmez o yuzden bolum secemiyorum

devam şartı olmayan üniversiteleri yazarsın. bir yakınım okulun ilk senesinden beri hem hastanelere gidiyor hem okuyordu
hastanede günlük 80 100 civarıymış işte kan alma serum işleri falan
buda okumana yardımcı olabilecek bir rakam bence ayda 5 kez gitsen kredi alsan gül gibi geçinirsin
ben bu sene girmedim girmediğime pişmanım geçen sene girdim gitmedim

seni kpss topiğinden biliyorum inşallah atanırsın da gerek kalmaz benim lisans sınavım malesef kötü geçti aslında çalışmıştım da
hemşirelik okuyan biriyle konuşmam lazım o halde dersler nasıl işleniyor öğrenmem lazım

Canım ben de eğitim fakültesi mezunumun 26 yaşındayım ve evliyim atamalar sıkıntılı bizimde ben bu sene başvuru tarihini kaçırdım ama seneye hazırlamış yeni bir bölüm okuyacağım bence geç değil. Aöf okul öncesine öğrenci alımı durdurulmuş zaten onların atamaları da zorlaşıyor gün geçtikçe. Devam zorunluluğunu hocalarda konuşarak halledersin ve ikinci öğretim yazarsan sorun olmaz bence çok takılma o kısım hallolur bölümün neydi?

Ben simdi bi bolum yazarim dort sene sonra onu da almazlar diye korkuyorum :)

Ben simdi bi bolum yazarim dort sene sonra onu da almazlar diye korkuyorum :)

Aynen bende de o korku var o yüzden özel sektörde dahi severek yapabileceğim getirisi iyi olan bir bölüm seçeceğim. Pdr düşünüyorum ama dediğin sebepten korkuyorum bakalım :) hemşirelik iyi fikir aslında ama ben yapamam sanırım kan alma vs hastahane ortamında da çalışamam.

Evet hemşirelik aslinda zor meslek severek yapılmadı mi olmaz
Pdr nin de puanlari cok yuksek iyi calisman lazim

Puanlar hakkinda pek bilgim yok maalesef.
Fakat yeniden neden okunmasin ki? :)

Eger gonlunuzde varsa bir bolum asla es gecmeyin. Meslege dayali 2yillik da olabilir.

Okumanin yasi olmaz diye dusunenlerdenim. Gec mi diye "sorarak" sadece gecikirsiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…