Yeniden anne olmak istiyorum

Supi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
12
5
18
Belçika
Merhaba ark aranıza yeni katıldım 13 yıllık evliyim 3 tane düşüğüm birde erken doğumla kaybettiğim bir bebeğim var ayrıca pcoluyum düşükle sonuçlanan iki gebeliğim iğne yöntemi ile oldu üçüncü gebeliğim kendiliğinden kaybettiğim yavrum ivm yöntemi ile yani ilaçsız tüp bebek diye geçiyor ve şuan yaram çok taze biricik kızımı kaybedeli 22 gün oldu sezeryanla doğum yaptığım için dok en az 8 ay beklemelisin diyor aramızda benimle aynı şeyleri yaşayıp kendiliğinden hamile kalan var mı bu sorum pcolu olduğum için yoksa yine tedaviylemi olacak

Peki sorunun ne yani neden duşukler yapıosun pko lu oldgn içinmi bnm bi ark pkoluydu iki senedir çocu olmuodu kistlerini doktoru lazerle temizledi ve iki ay içinde hamile kalırsn demiş ve uç ay oldu şuand bi aylık hamile neden bu yontemi denemiosn pko luların hamilelik şansı dgerlerne gore az yumurtlama olmdgı için onlr senede bi yada iki kez yumurtluolr

Düşüklerimin nedeni kalitesiz yumurta benim sorunum aşırı şekilde yumurtlamam bundan dolayı herzaman kaliteli yumurta olmuyo düşüklerim bundan dolayı oldu gebelik oluştu ama sağlıklı değil o yüzden ilerlemedi kanama olup daha sonra kürtajla alındı

Ama pko luyum yazmişin pko yumurtlıklarda kist olması durumunda yumurtlama olmaması ve bna baglı olarakta hamile kalamamak demek senn dedgn tam tersi ilgnç neyse sorununa gelince çevremde sizn gbi olan nimse yok bi ark pkoluydu onu yazdım ha birde bnm halam var onnda yumurtlaması oluo ama szn gbi kalitesiz yumurtlama oluo bna bagli olarakta hem hamile kalamıo hemde hamile kalsa bile saglksz olup dusuo hlm yumurta donasyonu ve tup bebek ile hamile kaldı bi kızı oldu

sezeryan sonrası 40 gün bekle ondan sonra bi sorun olmaz çünkü arkadaşım bebisini sezeryan la doğurdu 3 aylık tı hamile olduğunu öğrendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…