yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

Amin canım benim saol napayım bekliyorum bebisi sanada hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin
Sağol canım biz büyümeye başladık darısı başına günler çabuk geçiyor anlamıyorsun hiç bı arada cinsiyeti ne doğum ne zaman

Sağol canım biz büyümeye başladık darısı başına günler çabuk geçiyor anlamıyorsun hiç bı arada cinsiyeti ne doğum ne zaman
Inşallah canım oğlum olacak rabbim bağışlarsa 4 adet tarih görünüyor ultrasonda 9-13-16 ve 18 Şubat bakalım hangisinde gelecek paşa rabbim sag salim kucağımiza almayi nasip etsin inşallah

minnakzuzu minnakzuzu canım naptin. Test verdin mi yazali baya olmuş ama . hilal1907 hilal1907 canım sen napiyosun. Artık kimse ugramiyor sayfaya girdikçe eski güzel gunlerimz geliyor aklıma vebuzuluyorun eskilerden kimse kalmadı diye
Yok canım o ay test yapmaya gidemeden hasta oldum 6 gün gecikmeyle hasta oldum.
Ama bu ay prolaktin hormonu yüksekliği tespit edildi. O yüzden olmuyomus ilaca basladim bakalım nasip kısmet. Sagolsun zeki doktorlar sayesinde 16. Ayda prolaktin bakmak akıllarına geldi

Yok canım o ay test yapmaya gidemeden hasta oldum 6 gün gecikmeyle hasta oldum.
Ama bu ay prolaktin hormonu yüksekliği tespit edildi. O yüzden olmuyomus ilaca basladim bakalım nasip kısmet. Sagolsun zeki doktorlar sayesinde 16. Ayda prolaktin bakmak akıllarına geldi
İnşallah tedavinin olursun hamile kalabilirdin canım ya en azından bulundu sorun

Tüp bebekmi canm neden erteliyosun. Bende ayni tedaviye baslayacak cesareti bulamıyorum hazir olursam ins. Basliycaz
Canim esim sagliktan atandi. Tasinma isleri falan cikti bide kpss yakin biraz calismam lazim tedaviye baslarsam durumum nasil olcak bilmiyorum belki agir gecicek. Oyle karar verdik ama bi yanimda niye bekliyosun diyo. Nasip ya belki kendiliginden olucak haziranda baslicaktik hep bisiler cikti nasip olmadi vardir bunda da bi hayir artik

Canim esim sagliktan atandi. Tasinma isleri falan cikti bide kpss yakin biraz calismam lazim tedaviye baslarsam durumum nasil olcak bilmiyorum belki agir gecicek. Oyle karar verdik ama bi yanimda niye bekliyosun diyo. Nasip ya belki kendiliginden olucak haziranda baslicaktik hep bisiler cikti nasip olmadi vardir bunda da bi hayir artik
Aynen c anim hayirlisi bakalim en rahat zamnda basla tedaviye kafanda rahat olur

Kizlarrr merhaba nasılsınız ?
Bugün buraya bayaa baktım yazacaktım vazgeçtim ama kelebek19 kelebek19 benden önce davranmis
Hiç bi yerde yok buranın muhabbeti yaaa cok özledim.
Bu arada hamileyiiimmm :KK49::anneadayı:
Sizinde haberlerinizi alıcam inşallah duam sizlerle allah hayırlı evlatlar nasip etsin

Kizlarrr merhaba nasılsınız ?
Bugün buraya bayaa baktım yazacaktım vazgeçtim ama kelebek19 kelebek19 benden önce davranmis
Hiç bi yerde yok buranın muhabbeti yaaa cok özledim.
Bu arada hamileyiiimmm :KK49::anneadayı:
Sizinde haberlerinizi alıcam inşallah duam sizlerle allah hayırlı evlatlar nasip etsin
Gözün aydin canim sag saglimmkucagona alirain insallah .bende özlüyorum burdaki muhabbeti.bu aralar pek iyi degil psklojim ne tedaviye baslamak istiyorum nede kendime gemip ne yapacagima karar verebiliyorum kendimi hic olmayacakmis fikrine alistiriyorum ama iki gndr canim vok sıkılıyor yine Allah sonumuzu hayr etsin insallah

İçini ferah tutmaya çalış canım stres çok etkiliyo. Ben adet olunca klomen tedavisine başlayacaktık sonra aşılamaya falan geçilecekti ki kendiliğinden oldu çok şükür. Ve o ay ne eşim ne ben hiç bebek olurmu acaba diye düşünmedik ikimizde tedaviye odaklamistik kendimizi ki sürpriz oldu.
O yüzden kafanızı boşaltmaya çalışın canım

Back
X