yeni yila umutla mutlulukla göbüşünde bebisle girmek isteyen canlarrrr hadi toplanalimm

:KK45:
Aynen c anim hayirlisi bakalim en rahat zamnda basla tedaviye kafanda rahat olur
Aynen canim su kosturmacayi atlatalim hersey yoluna girer insallah.
Kizlarrr merhaba nasılsınız ?
Bugün buraya bayaa baktım yazacaktım vazgeçtim ama kelebek19 kelebek19 benden önce davranmis
Hiç bi yerde yok buranın muhabbeti yaaa cok özledim.
Bu arada hamileyiiimmm :KK49::anneadayı:
Sizinde haberlerinizi alıcam inşallah duam sizlerle allah hayırlı evlatlar nasip etsin
Hayirli olsun canimm cok sevindim valla icim acildi takvimini gorunce:KK45:

:KK45:
Aynen canim su kosturmacayi atlatalim hersey yoluna girer insallah.

Hayirli olsun canimm cok sevindim valla icim acildi takvimini gorunce:KK45:
Sağol kuzum benim darısı başına inşallah hiç ummadığın zamanda gelsin bebisin. Tedaviyi ertelemissin bak herşeyde vardır bi hayır.
Bende klomene başlayacaktım kpss var diye bir ay erteledim sonraki ay bebis geldi. Ertelemeseydim boşu boşuna ilaç kullanacaktım. Herşey de vardır bir hayır seninkine vaktini bekliyodur insallah

Sağol kuzum benim darısı başına inşallah hiç ummadığın zamanda gelsin bebisin. Tedaviyi ertelemissin bak herşeyde vardır bi hayır.
Bende klomene başlayacaktım kpss var diye bir ay erteledim sonraki ay bebis geldi. Ertelemeseydim boşu boşuna ilaç kullanacaktım. Herşey de vardır bir hayır seninkine vaktini bekliyodur insallah
İnsallah canim hayirlisiyla gelsin hayirli evlat olacaksa gelsin yoksa beklesin :)

Kimseler yazmaz olmuş artık buralara arkdaşlr neler yapıyosunuz nerelerdesiniz merak ettim yazayım dedim

Back
X