• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni yila sigarasiz baslayalim

kizz tobeee dee
sizi gidi siziiii. buralardan topluyorum sizi valla :halay:

@MiuLego canım ben seni hep böyle konularda görüyorum ama bence sen bırakma aşamasına geliyorsun yavaş yavaş yoksa dikkatini bile çekmez bence :KK16:

_ayln_ _ayln_ valla bilmiyorruuumm bensiz böyle konulara girerseniz bende küserim sigaraya başlarım :KK70:[/QUOTE kızz tovbeee deee ne siğarasi yok oyle bişey bittiiii gittiii.

yı huuuu :halay: böyle bir giriş yapayım dedim ayın 1.ınde yılbasında katılamıyorum ama bugun itibariyle inş katılmıs gibi bişeyim dun aksamdan beri sigara içmedim bugun sıgarasızım cok sukur :KK49::KK71:İçmiyorum en azından basladım :KK71:(Bunu yazmayı cok ıstıyordum ve artık yazıyorum)

Yenı yıla sigarasız baslayanlar nerdesiniz?
Bu son aksam son gece son sigaralı saatleriniz o sizi bırakmadan bırakın su pisliği :duduk:
Çok şukur erken basladım ben 3.gunum yarın yılbasında 4.gunum olcak 3.gece yanı bu gece bırakmalıydım ama erken bıraktım.Yanı bu gece 72.saat doldugunda vucudum nikotın uyusturucusundan arınacak :KK76::KK76:

Back