Yeni yila sigarasiz baslayalim

dubeduzmantik81

Kul kinadigini yaşamadan ölmezmiş
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
487
389
73
34
Ilk sigarayi birakmam tam 16 sene sigara kullandiktan sonraydi ve kararliydim, basardim! 1,5 sene icmedim, simdi nerdeyse bir yildir yine iciyorum. Bir kac haftadir nerdeyse hergun birakmaya niyetlenip pes ediyorum. Ilk biraktigimda bir forumda uyeydim ve hergun o ay birakanlar konu altinda bildirim yapiyordu, hem o günlük sorunlari hemde hala "temizim" diye bildiriyorlardi. Cok faydasini gordum!
Aralik ayinda sigarayi birakanlar, birakmak isteyenler, gelin beraber birakalim. El ele sanirim daha kolay olacak...

Ben kasimda biraktim katilabilirmiyim :)))

1. Gün Coooook basarisizdim, bazi gunler aksama kadar dayaniyorum bugun sabahtan pes ettim. Fikri olan varmi????
Umidi kesmemek gerek dimi?
Yarin tekrar birden baslayacagim....

Ben kasimda biraktim katilabilirmiyim :)))
Cok sevinirim, nekadar guzel en zorunu atlatmissin. Biliyorum yinede insan hic icmemis insanlar gibi olmuyor, sakin birtaneden bisey olmaz deme hic bir zaman. Ben oyle basladim tekrar, insan haftada bir diye basliyor sonrasi geliyor...

1. Gün Coooook basarisizdim, bazi gunler aksama kadar dayaniyorum bugun sabahtan pes ettim. Fikri olan varmi????
Umidi kesmemek gerek dimi?
Yarin tekrar birden baslayacagim....

Canım nasıl gidiyor?
Bugün ben saçma sapan bi sigara içmek zorunda kaldım, aay nasıl ağır geldi midem döndü hiç içesim yok bak. Sende böyle mi yapsan? Belki miden döner canın istemez?

Canım nasıl gidiyor?
Bugün ben saçma sapan bi sigara içmek zorunda kaldım, aay nasıl ağır geldi midem döndü hiç içesim yok bak. Sende böyle mi yapsan? Belki miden döner canın istemez?

Zaten ilk ictigimde basim donuyor.. Ama hep o kafamda sigara icmek cok guzel, rahatlatici... Hayalleri halbuki oyle degil.. Zaten birtane ictikten sonra insan yine istiyor, birtaneyle kalmiyor hicbirzaman...
Sen ne zamandir icmiyordun?

Bir ay oldu bıraktım, surekli aklında "bırakmak istiyorum" diye geçirip gene de içmek insanın kendi gözünde öz değerini düşürüyor. Ben bunu farkedince artık tamam dedim. Dönüş yok!
Çünkü insanın öz değerini öz saygısını kazanması az şey değil..
Siz de böyle düşünün lütfen.

Tesekkur ederim, cok haklisiniz. Hem sigarayi birakinca biseyden vazgeciyor gibi oluyoruz ama kazaniyoruz aslinda. Yani uzulmektense sevinmek lazim.
Bugunku motivasyonumda öz degerim olsun!

Bence bugunu saymayalim cok igrenc birgundu ve ben ne icin ugrastigimi bile bilmiyorum su an.
Ama yinede birseyler yazmak istedim..
Neden sigarayi birakmak istedigimden bahsedeyim. Bir suredir hamile kalamiyorum, yasta ilerlerdi biraz. Kadin doktoruma sordum ve sigara icenlerin, icmeyenlere gore yumurtalariklari 10 yas daha yasli oluyorum. Sanirim yumurtaliklari dedi ben soktan pek anlamadim. Yani benimkiler 45 yasinda!
Bende bir cok kadin gibi hamile kalinca birakirim diyordum ama oyle olmuyormus.
Hanimlar yokmu aranizda niyetlenip birakmak isteyen?????

Canim kaç yaşındasin sen vede ilk hamileliğinmi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…