Sen iyi ol da inşallah daha kolay yaparsın o zamanTünaydın kızlar
Ben bir süre izinli olacağım
Tansiyonla sorun yaşıyorum. Hafif de beslensem stresten yakalıyor beni. Dün yine kötüydüm. Biraz dışardan katılıcam size. Bu arada gitmem gereken bölümlere gidicem. Sonra belki diyetisyenle başlarım
Yaa cok gecmiş olsun. benim de tansiyon sorunum var. sürekli düşer. çok zor umarım bir an önce toparlarsın canımTünaydın kızlar
Tansiyonla sorun yaşıyorum. Hafif de beslensem stresten yakalıyor beni. Dün yine kötüydüm. Biraz dışardan katılıcam size. Bu arada gitmem gereken bölümlere gidicem. Sonra belki diyetisyenle başlarım
Sağol bonusum inşallahSen iyi ol da inşallah daha kolay yaparsın o zaman
Sağol bierficim sana da çok geçmiş olsun. Bende de yüksek tansiyon varYaa cok gecmiş olsun. benim de tansiyon sorunum var. sürekli düşer. çok zor umarım bir an önce toparlarsın canım
Çok geçmiş olsun inşallah iylesirsinTünaydın kızlar
Çok geçmiş olsunTünaydın kızlar
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinTünaydın kızlar
Çok geçmiş olsunTünaydın kızlar
Çok geçmiş olsun inşallah iylesirsin
Çok geçmiş olsunChocolita
Acil şifalar diliyorum. Dilerim tansiyonun ile ilgili iyi gelişmeler olur doktora gittikten sonra.
Çok sağolun kızlar inşallah düzelir. Stresle başa çıkmayı başarabilirsem halledicem. Oda zorlayıcı benim için. Ama bu sefer yiyerek değilde gezerek farklı uğraşlar bularak yapmaya çalışıp yönetirim inşallahÇok geçmiş olsun
Tansiyon çok zor. Stres,moral,beslenme her şeyin ucu ona dokunuyor. Diyete bir süre ara ver Bencede. Sonra diyetisyen eşliğinde devam edersin. Çok geçmiş olsunTünaydın kızlar
Bromelain tuvalet konusunda destek olmuyo ama bildiğim kadarıyla ben de 2 aydır kullanıyorum yalnızca ödem atmaya yani şişkinlik ve gaza etki ediyor genelde. Benim ödemim baya gitti sabahları ellerim falan çok şiş uyanıyordum. Hatta genelde alkol ertesi öneriyorlar ödeme karşıBugün geç yedim akşam yemeğini değişik bir gündü
Kahvaltı
1 tane kaşarlı tost
Akşam
1 kase mercimek çorbası (2 küçük kepçe)
1 küçük güveç kabı ile güveçm
1 kaşık basmati pilav
Çorbayı yemek hafif gibiyse içcem artık şişiriyor çünkü baya
Su yine çok az yatana kadar 2 litre yapcam inşallah.
Bide bromelain aldığım halde kabızlık yaşıyorum kilo verdiğimi hiç düşünmüyorum bu hafta inşallah vermişimdir motivasyonum düşer valla hazır bekliyor düşmeye
Bende almak istiyordum aslında ödem atıcı. Eşimin çok yakın arkadaşı eczacı. O önermedi. Kullanmasan daha iyi falan dedi. Sağlık bakanlığı onaylıydı ama yinede pek iyi bir şey değil falan dedi.Bromelain tuvalet konusunda destek olmuyo ama bildiğim kadarıyla ben de 2 aydır kullanıyorum yalnızca ödem atmaya yani şişkinlik ve gaza etki ediyor genelde. Benim ödemim baya gitti sabahları ellerim falan çok şiş uyanıyordum. Hatta genelde alkol ertesi öneriyorlar ödeme karşı
Çok geçmiş olsun canım fazla özletme bizi iyi ol biran önce de gelTünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?