Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Sen iyi ol da inşallah daha kolay yaparsın o zaman

Yaa cok gecmiş olsun. benim de tansiyon sorunum var. sürekli düşer. çok zor umarım bir an önce toparlarsın canım

Çok geçmiş olsun inşallah iylesirsin

Çok geçmiş olsun Chocolita
Acil şifalar diliyorum. Dilerim tansiyonun ile ilgili iyi gelişmeler olur doktora gittikten sonra.

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun inşallah iylesirsin

Çok geçmiş olsun Chocolita
Acil şifalar diliyorum. Dilerim tansiyonun ile ilgili iyi gelişmeler olur doktora gittikten sonra.

Çok geçmiş olsun
Çok sağolun kızlar inşallah düzelir. Stresle başa çıkmayı başarabilirsem halledicem. Oda zorlayıcı benim için. Ama bu sefer yiyerek değilde gezerek farklı uğraşlar bularak yapmaya çalışıp yönetirim inşallah

Bugünün menüsünü de yazayım ama bugün biraz kötü beslendim, yarın dengeleme yapacağım
Sabah bol. Su ve türk kahvesi
14.30 gibi 1,5 havuçlu poğaça, peynir, çay, 1 muz, 1 portakal ( canım yemek yemek istemedi)
Yatana kadar 2 lt su
Akşam yeşil çay
Yürüyüş: 10.050adım ( cezalıyım)
Bonus

Eklentiler

• 1000076270.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 13
Selam kızlar.
Kahvaltı yapmadım aç karnına bol bol su içtim.
Saat 1 de muz yedim.
4 buçukta yemek yedim. Fırında sebze kızartması, iki dilim ekmek görünüyor ama ekmek yemeyi unutmuşum 1 dilim yiyebildim
Bol salata.
Bol bol da spor yaptım.

Eklentiler

• IMG_3458.jpeg
    244,8 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_3459.jpeg
    87,4 KB · Görüntüleme: 13
Bugün geç yedim akşam yemeğini değişik bir gündü

Kahvaltı

1 tane kaşarlı tost

Akşam

1 kase mercimek çorbası (2 küçük kepçe)
1 küçük güveç kabı ile güveç
1 kaşık basmati pilav

Çorbayı yemek hafif gibiyse içcem artık şişiriyor çünkü baya

Su yine çok az yatana kadar 2 litre yapcam inşallah.

Bide bromelain aldığım halde kabızlık yaşıyorum kilo verdiğimi hiç düşünmüyorum bu hafta inşallah vermişimdir motivasyonum düşer valla hazır bekliyor düşmeye

Merhaba kızlar bugün çok az su içtim bol bol egzersiz yaptım. Arada da sade türk kahvesi ictim

Eklentiler

• Screenshot_2024-12-26-19-47-23-902_stepcounter.pedometer.stepstracker.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_20241226_091541.jpg
    132,6 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_20241223_153140.jpg
    116,8 KB · Görüntüleme: 11
Tansiyon çok zor. Stres,moral,beslenme her şeyin ucu ona dokunuyor. Diyete bir süre ara ver Bencede. Sonra diyetisyen eşliğinde devam edersin. Çok geçmiş olsun

Bromelain tuvalet konusunda destek olmuyo ama bildiğim kadarıyla ben de 2 aydır kullanıyorum yalnızca ödem atmaya yani şişkinlik ve gaza etki ediyor genelde. Benim ödemim baya gitti sabahları ellerim falan çok şiş uyanıyordum. Hatta genelde alkol ertesi öneriyorlar ödeme karşı

Bende almak istiyordum aslında ödem atıcı. Eşimin çok yakın arkadaşı eczacı. O önermedi. Kullanmasan daha iyi falan dedi. Sağlık bakanlığı onaylıydı ama yinede pek iyi bir şey değil falan dedi.

Çok geçmiş olsun canım fazla özletme bizi iyi ol biran önce de gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…