• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yıl Temizliği :)

yaprak02

**Nar Tanesi**
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
1.449
2.476
133
2016 yılına veda ederken; 2017 yılına sayılı günler kaldı. Tüm yıl neler yapabiliyor isek maddi manevi yaptık, yapamadıklarımız yeni yıla kaldı. Gelin hep beraber neler yaptıysak bir bakalım, yapacaklarımızı düzenleylim. Her yıl yaparım bu yıl sizlerle paylaşalım :)

Bu gün Mevlüt Kandili maneviyatımızı gözden geçirelim. Bir de resmi evrakları gözden geçirecem. Alacak- verecek, faturalar, ödemeler , dekontlar, fotoğraflar, defterler, kitaplar bakılacak. Gerekenler yapılacak. Dosyalama, ödeme, alacakları hatırlatma, atılacakları atma.:kahve:

Evraklardan, çekmecelere, makyajlara ordanda deterjanlığa geçtim. Ohhh misss oldular:KK49:. Şimdi pazar keyfi yapalım:KK200:

Evettt..:KK51: ben geçen hafta sonu gardropda boşaltıp yeniden dizmiştim.eskileri , giyilmeyenleri çıkardım, ihtiyacım olanları not etmiştim şimdi çarşıda yeni yıl ind. alıyorum:KK55:

Sanal hesaplar, üye olduğunuz topic- site- dernek vs , banka kartları, adres defteri, telefon rehberi , telefon daki fotolar falan filan ne varsa gözden geçirin. Gerekirse kapatın gerekirse yenileyin, dosyalayın. Sonra "unutmuştum böyle böylee oldu" dememek için kafamız rahat , gönlümüz huzur dolsun:KK45:

Buzdolabı temizleyin:KK3: yeni yılda size zararlı olanları koymayalım:duduk:.salata malzemesi mutlaka olsun:KK45:

dün pazartesiydi hamile halimle işten gelir gelmez işe koştum..
çamaşirlarimi düzenlenledim bulaşık makinesindekileri boşalttım bu hamile halimle..
bugün de çöpleri dökmek buzdolabi temizlemek olmak.. hergün iki işi yapmaya çalışıyorum yavaş yavaş. pislik görünce içim hiç elvermiyor ya:( bide çalışıyorum.

dün pazartesiydi hamile halimle işten gelir gelmez işe koştum..
çamaşirlarimi düzenlenledim bulaşık makinesindekileri boşalttım bu hamile halimle..
bugün de çöpleri dökmek buzdolabi temizlemek olmak.. hergün iki işi yapmaya çalışıyorum yavaş yavaş. pislik görünce içim hiç elvermiyor ya:KK43: bide çalışıyorum.
Son üç aya gireceksiniz. Dikkat edin yorucu ve ağır işler yapmayın. Üşütmemelisiniz. Hayırlı olsun

bende her yıl iş yerimdeki dolapları temizlerim.
arşiv günü dolan evrakları imha ederim.
makinaların bakımlarını yaparım.

Kişisel olarak.
yeni hedefler koyarım kendime
istediklerimin yapıcaklarımın listesini oluştururum.

Çevrenizdeki insanları da gözden geçirin hak eden kalır, hak etmeyene yol verin gitsin.

Kızlar yeniyıla çok az kaldı . Kuaföre gidecekler, bakım yapacaklar randevu alsın. Yoğun olabilir. Kendinizi yeniyıla hazırlayın:dondurma::KK45:

Son üç gün ; yeniyıl için davet menüsü veya kıyafetinizi hazırlama zamanı. Siparişler verilmeli(hindi, kadayıf vs), kiralanacaklarkiralanmalı (otel,kıyafet,araba). Davet edeceklerinizi daha erken davet edin. Unuttuysanız şimdi sırası:KK28:

Ben de yıl bitmeden evden çıkarabileceğim ne kadar eşya varsa çıksrmak istiyorum. Hedefim 2019'a daha minimal girmek

Back
X