- 8 Temmuz 2012
- 1.403
- 951
-
- Konu Sahibi kediseverkiz
Bende böyle bir topik aradım bulamayınca kendim açtımHedeflerini ulasirsin Insallah.
Bende yeni yil hedeflerimi yazacagim bi topik ariyordum. Bu topigi gorunce cok mutlu oldum.
Aklıma dolu şeyler var ama önümüzü görmek ne mümkün ki
Tesekkur ederim bu topigi actin icin. Bende ay ay tablo yapmayi dusunuyorum. O ay hedefiminin ne kadari gerceklestirdigimi gormek icinBende böyle bir topik aradım bulamayınca kendim açtımhedeflerimi gerçekleştirdikçe yanlarına tik atıcam
Çok güzel bir fikir bende bunu yapmaya çalışayım. Çok iyi düşünmüşsünTesekkur ederim bu topigi actin icin. Bende ay ay tablo yapmayi dusunuyorum. O ay hedefiminin ne kadari gerceklestirdigimi gormek icin
Kaptanim ne guzel ayni topikte bulusmak. Insallah hedeflerini ulasirsin kaptanimNe güzel bir konu olmus :)
Benim hedeflerim söyle :
1)Saglikli olmak
2) Fazla kilolarimdan kurtulmak
3) Brans degistirip daha rahat bir ise girmek
4) 30 Kitap okumak
5) Cocuklarim ile daha cok zaman gecirebilmek.
Çok güzel bir fikir bende bunu yapmaya çalışayım. Çok iyi düşünmüşsün
Bu güzel davetin için çok teşekkür ederim canım
Canim benimKaptanim ne guzel ayni topikte bulusmak. Insallah hedeflerini ulasirsin kaptanim
İlk aklıma gelen sağlığımı kaybetmemek için kendimi üzmemeye devam etmek ,aklıma geldikçe gelir yazarım
Insallah kaptanimCanim benim
Insallah hepimiz ulasiriz hedeflerimize
İlk aklıma gelen sağlığımı kaybetmemek için kendimi üzmemeye devam etmek ,aklıma geldikçe gelir yazarım
En güzeli, insan bir zaman sonra gerçekten öğreniyor
Benim de aynı, kendime deger vermek, yolda bulmadigim canımı, ruhumu korumaya ve iyilestirmeye ve iyi tutmaya cabalamak.kediseverkiz Elif
Hangi birini yazsam öyle çok kiYeni yıl hedeflerim
1. Namazlarıma daha çok özen göstereceğim
2. Kur'an Kerim'i hatim edeceğim.
3. Yıllık kitap okuma hedefime ulaşacağım.
4. Para biriktirmeye devam
5. Daha çok örgü yapmak
6. Yıllardır ertelediğim hırkamı örmek
7. Oruç borçlarımı sıfırlamak
kk birinci noteri Jawlensky seninkiler ne
Bu yıl senin yılın olacak bebeğimHangi birini yazsam öyle çok kiama en çok sağlık huzur atanmak hayırlısıyla