- 29 Eylül 2020
- 172
- 291
-
- Konu Sahibi kediseverkiz
Bu kadar istiyorsan kesinlikle başarırsın bence1: Kilo vermek
2: Kilo vermek
3: Gine kilo vermek
4: Ve gine kilo vermek
Yaaa inşallahBu kadar istiyorsan kesinlikle başarırsın bence
Ben bunu bir kişisel gelişim eğitiminde öğrenmiştim deneyeyim dedim çok faydasını gördüm. Genellikle ajandamın son sayfasına yazarım hedeflerimi aklıma geldikçe bakarım. Sonraki yılla girmeden neleri başardığıma bakarım. Başarma duygusu, bütün bir yılın boşa gitmediği hissi çok güzel. Bunu sizlerle de paylaşmak istedimYaaa inşallah
Işin şakası tabi çok güzel bi konu açmışsın bence hedef çok önemli seninde gönlünce olsun herşey
Zengin olmakYeni yıl yeni hedeflertüm hedeflerinizin gerçekleştiği bir yıl olsun. Yeni yıldan beklentilerimizi yazarak onları daha ulaşılabilir yapabilirim
Taze fasulye K kirmizi oda
Anemoncicegi M MaviMabellee T Takintili birkedivelisi Kediseverbirhatun 35kvk A alyas Ayzelin B Bade1234 bade9754 Ballikabak Kelebekmadam B brglmm bsrbsr23 C Ceyhangul01 D Demeh Elif Tiniminimavihanim K Kaktushlldnz Flyleaff
1)Günde 2 saat İngilizce çalışmakHerkese merhaba,
Her yılın başında düzenli olarak yaptığım bir şeyi burda sizinle paylaşma ve beraber yapmak istiyorum. Yeni yıl için o yıl gerçekleştirmeyi planladığım hedefleri belirlemek. Benim hedeflerim aşağıda yazılı olacak. Lütfen hedef olarak başarmak istediklerinizi bir kağıda yazın. Ben bunu başaramam diye düşünmeyin o size gelecek. Ben denedim alması çok zor bir terfiyi yazmıştım. O yılın ortasında o terfiyi aldım. İmkansız diye düşündüğüm oluverdi. O gün bugündür her yıl yapıyorum. Herkese tavsiye ederim :)
Hedeflerim:
1) KPSS de kendi alanımda ilk 100 de olacağım
2) 15 kitap okuyacağım
3) daha çok dua edeceğim
4) sabahları en geç 09:00 da uyanacağım
5) 2 kilo vermek
Şimdilik bu kadar 31 Aralık gecesine kadar aklıma geldikçe ekleyeceğim
İnşallah hepsini gerçekleştirirsin1)Günde 2 saat İngilizce çalışmak
2)Yaptığım belli dualar var onları okumak
3)Daha fazla yemek ve pasta hamurişi öğrenip yapmak yemek (eşime kilo aldırmam lazım)
4)Anne olabilmek
Benimde aklıma gelirse ekleme yapıcamkediseverkiz
İnşallah canım beniiimİnşallah hepsini gerçekleştirirsin
Vajinismusu yenmek çoğumuzun ortak hedefi1. Vajinismusu yenmek
2. Anne olmak
3. Kpssden 80+ almak
4. Birikim yapmak
5. Göbüşü eritmek
Umarım beybisiVajinismusu yenmek çoğumuzun ortak hedefiumarım en kısa zamanda kurtluruz
Hedeflerini ulasirsin Insallah.Herkese merhaba,
Her yılın başında düzenli olarak yaptığım bir şeyi burda sizinle paylaşma ve beraber yapmak istiyorum. Yeni yıl için o yıl gerçekleştirmeyi planladığım hedefleri belirlemek. Benim hedeflerim aşağıda yazılı olacak. Lütfen hedef olarak başarmak istediklerinizi bir kağıda yazın. Ben bunu başaramam diye düşünmeyin o size gelecek. Ben denedim alması çok zor bir terfiyi yazmıştım. O yılın ortasında o terfiyi aldım. İmkansız diye düşündüğüm oluverdi. O gün bugündür her yıl yapıyorum. Herkese tavsiye ederim :)
Hedeflerim:
1) KPSS de kendi alanımda ilk 100 de olacağım
2) 15 kitap okuyacağım
3) daha çok dua edeceğim
4) sabahları en geç 09:00 da uyanacağım
5) 2 kilo vermek
Şimdilik bu kadar 31 Aralık gecesine kadar aklıma geldikçe ekleyeceğim
Bunu kim istemez ki:)Zengin olmak
Ben zengin olmak istemiyorum ama bi tane lüks arabam olsa yeter herhaldeBunu kim istemez ki:)