Yeni Yıl Geliyor Kızlar

kedi35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
6.759
360
0
31
İngiltere
Merhaba kızlar evet yeni yıl geliyor çok heyecan bastı bana , sizin duygularınız yeni yıldan istekleriniz neler ?

Yeni yıl inşallah huzur , mutluluk , sağlık , yeni güzel haberler maddi manevi güzellikler bebek bekleyen anne baba adaylarımıza 2013 te inşallah bebeklerine kavuşmalarını, hastası olanın 2013 te şifa bulmasına , Gelin adaylarımızın 2013te en hayırlıyuva kurmaları ,

Yaşadığımız güzel türkiyemizde , Dünyada barış mutluluk olması , artık şehit haberlerini duymayacağımız , kimsenin ağlamayacağı ,

Herkezin bol booolll güleceği bereketli bir yıl diliyorum herkeze.

:103:Bütün Kadınlar Kulübünün Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutluyorum Şimdiden:103:

Son düzenleme:
Ben bu yıl ailemle huzurlu mutlu geçireyim :)

Anneme babama, eşimin anne babasına ve büyük babaannelere ve dedelere sağlık diliyorum.

Kızıma okulunda başarılar, eşime işinde bol kazanç, birde piyango da büyük ikramiye istiyorum :)

İyi dileklerin için teşekkürler, herşey gönlünce olsun.

Ben teşekkür ederim

Bende , annem babam kardeşim ve nişanlım ile güzel bir yılbaşı geçireceğim.

Yen yılda nişanlıma güzel güzel işler bol kazançlar , babama bol bol kazançlar diliyorum.

Kardeşim umarım dünyanın en iyi doktoru olucak onuda çook seviyorum

eee son olarak ben allah akıl fikir versin bana da herkeze de Kendimide ailemide etrafımdakileride herkezi çoook seviyorum

Senide seviyorum kk

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara!

Geleceği oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu Yıllar!

Sevgi bestesinin tınılarını yüreğinizde hissedeceğiniz, ümitlerinizin dostluklarla pekişeceği, gülücüklerinizin hiç bitmeyeceği, sevgi, huzur ve barış dolu bir yıl dileğiyle

Baharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi yeni yılda da tüm güzelliklerin sizinle olması dileğiyle? Nice mutlu yıllara!

Bir yılı daha tüketmenin hüznü yerine, bir yıldan daha kurtulmuş olmanın sevincini yaşamayı tercih ediyoruz. Nediyelim, gelen gideni aratmasın! İyi seneler.

yeni yıldan hayırlı bir iş getirmesini istiyorummmmmmm inş. herkesin gönlündeki tüm güzellikler 2013'te onların olur tabi benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…