• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni yıl çekilşimiz :) haydi kızlar kendimizi tanıtalım ...

bende kendimi tanıtayım kızlar, 22 yaşındayım, 165 boy 54 kiloyum aslında bunları söylememe gerek yoktu :31:
çünkü sadece bi anı kalmasını istiyorum :31: yani hayatım boyunca saklayacağım bişey tercihimdir:1:
beşiktaşlıyım, spor tarzım var... takı toka çok fazla takmam:37:
abartılı makyajda yapmam, rimel pudra dan başka şey kullanmam:31:
nasıl bi kızım ben yahu:1:
neyse arkadaşlar, maddiyatı hiç önemli değil sadece güzel bi hatıra olsun yeter:16:

Bayılıyorum bu kknın kızlarına herkes mi mütevazi olur ya,yüreğinize sağlık kızlar iyiki tanımışım sizleri:48::16:
:kkk::kkk:

Slm
22 yaşında 1 57 boyunda
57 kiloyum.M/38 beden giyiyorum…genelde klasik ve sade giyinirim…
Evliyim 2.5 yaşında kızım var.
Ayak numaram 38.platform ayakkabılara bayılırım
Krem kahve tonu salon aksesuarı ayıptır söylemesi şuan ihtiyacım olan şeyler…:9::69:
Dekoratif ayna,tablo,mum,çerçevelere ilgi duyarım..
Siyah,gri,kırmızı renklere hastayım…(kıyafette)
Tayt üstüne giyilecek tunikler,sade ve şık elbiseler tarzımdır..
Takı,parfüm, çanta,duvar-kol saati severim
Makyaj genelde yaparım.(göz kalemi,rimel).ruj olarakda koyu renkleri tercih ederim…
Neyse sevdiğim şeyler bitmez fazla uzatmim
Hediyenin büyüklüğü küçüklüğü hiç önemli değildir…özenli seçilmiş olması tercihimdir…
İyi akşamlar efem…:92:

burda tanıtacagımızı bilmiyordum ben de tanıtayım kendimi :) günaydınlarrrr öncelikle..
19 yaşındayım :) (xs-36 beden-38 numara) siyah saçlı ela gözlü beyaz tenliyim 1.64 boyundayım oğlak burcuyum :)
her ne olursa olsun rengarenk şeylere bayılııııırım.BEŞİKTAŞLIYIMMMM.

Kızlar merhaba :)
Bişey belirtmek istiyorum ben okuyorum hafta sonları evime geliyorum yakın olduğu için şehirler. En son 16 sında gelip 18 aralıkda döneceğim. Birdaha 8 ocakda evime döneceğim. Yani 3 hafta evime gelemeyeceğim. 26 sında sınavlarım başlıyor.. 8 ocağa kadar. Bana hediye alacak arkadaşımız bu ayın 18 ine kadar gönderebilirse mutlu olurum. Ama gönderemezsede sorun değil. 8 ocak da görürüm (:

merhaba kızlar.26 yaşındayım.4 yııllık evliyim.3 yaşında bir kızım var.boyum 1.70, kilom 71,ayakkabı no 39, 42 (L)beden.sevip sevmemekte ayırt etmem. hediyenin iyisi kötüsü olmaz.gönlünden ne geçiyorsa, çam sakızı çoban armağanı olsun.baktıkça hatırlamak isterim.inşallah hayırlı,mutlu,sağlıklı uzun bir yıl daha geçiririz.

haa bide istanbul'dan birine çıkarsam yılbaşı bileti alırsa sevinirim.belki çıkarda kırışırız..:1:

21 yaşında, evli 2,5 yaşında kızı olan, esmer 1.65 boyunda 49 kiloda. S beden, 37 numara ayakkabı giyen biriyim.

kıyafet, takı türü sade ve şık şeyleri severim. şal hastasıyım. takılarda uzun kolyeler ve halka küpeleri çok severim. kıyafette siyah favorim ve tabiki sexi iç çamaşırı vazgeçilmezim. 80 beden sütyen giyen biriyim :)

kırmızı ruj ve parlatıcılı kırmızı ruj hastasıyım. kızıma toka kolye alışverişi yapmaya bayılan biriyim. hepiniz gibi ıvır zıvırı çok severim :))

ev dekorasyomu salon objelerine bayılırım. şık mumları çok severim.

yani çok renkli bir kişiliğe sahibim. iyi eğlenceler herkese.

Ya nıye kımse kendını tanıtmıyor. Mesela benım kurbanım nerdesın yawww. Sana ne alacagımı bılemedım ben yaaaa. Hadı tanıt kendını de ısım kolaylaşsın :))

beni heyecan bastı kız kardaşlar :1:

1.63 boyunda 65 kiloyum.tahmin edeceginiz gibi bedenim L.40-42 arası kalıbına göre bedenim değişiyor ayak numaram 38.
24 yasına giriyorum beyaz tenliyim evliyim çoçuk düşünmüyorum uzun bi süre.

önce çok sevdiklerimi söyliyim. piyama-esortman-elbise-şık kazak veya yelekler , çanta uzun gosterıslı kolyeler ve seksi işçamasırlarını bornoz,tencere tava gibi şeyleri çok severim :3:

sevmedigim şeyler işe diğer biçok bayanın tersine makyaj malzemesi,oje çerceve ( evimin heryeri çerceve ayna aksesuar doluda ) sticker gibi şeyleri sevmem.:21:

Rabbim azımızı coga tutsun cok güzel bir fikir.Zaten önemli olan insanın deger verildiğini hissetmesi.aynı zamanda dogum gunumde geliyo dogum gunum içinde güzel bir morel olur bana.şimdiden çok sağolun.

hemen hemen aynı zevklerimiz ben takılardan süs püsten pek hoşlanmam ve doğum günümde çok yakında :):1:
buarada şimdiden nice mutlu yıllar diyeyim

27 yaşındayımm 1.70 boyum beden L

kumralım terazi burcuyumm deliyim doluyumm

şallara bayılırım

cüzdanlara bayılırım

gögüs dekoltelii badilerrr favorimm

ojesiz çıkmam :51:

takılarıı cok severimm

çiçek kokularına bayılırımm :12:

kokulu mumlar hele hele aynalar vazgeçilmezimdirrr

bardak takıntım vartırr çokkk abartılı bir şekilde :emir_bebek:

spor giyinirim

iç çamaşırlarına bayılırımm sexsüüüü :17:

evliyim :123:

37 no. ayakkabı giyerimm

renkler siyah , mor ,kırmızı.laci :16:

bide fenerbahçe aşkım vardırr kocamnnn :31:

en ufak şeylerden mutlu olabilen birisiyim hediyenin adeti boyutu parası değil önemli olan sadece hediyelerimin özenle hazırlanmasını istiyorum

:119::119:

burada bebişi olan kurban yok galiba gözdenmi kaçırdım evliler bekarlar ama çocuksuzlar kulubü gibiyiz :1:

ben bi önceki sayfalarda kendimi tanıttım ama ekliyim yinede evliyim 3,5 yaşında oğlum var. birde ocak ayında doğum günüm var :17::17::17:

ayyy bende evliyim 2.5 yaşında kızım var...:emir_bebek::nazar:
aynı zamanda 1 ocakda doğum günüm ayıptır söylemesi...:51::1:

Back