yeni yıl çekilşimiz :) haydi kızlar kendimizi tanıtalım ...

selam canlarım bende tanıtayım kendimi :)
ben 26 yaşında 1.65 boyunda 47 kiloda XS giyen biriyim. ama kıyafet dar kalıplıysa S beden olabiliyor. 36 numara ayakkabı giyiyorum. tam bir Oğlak burcuyum :) esmer bir hatunum :)
abartılı şeyleri sevmem. parıltılı makyaj ürünleri sevmem. fondoten falan çook nadir kullanırım.
rujlara bayılırım. ama her rengi kullanamam mesela avonun vino disko rujuna bayılıyorum.
ıncık cıncık takılar sevmem. ıncık cıncık derken çocuksu rengarenk şeyleri sevmem. ama şık takıları severim. tabi genç işi :)
hem klasik hem spor kıyafetler tercih ederim.
leopar sevmem. pembe sevmem-kahverengi sevmem ama laciverte ve beyaza takmış durumdayım. şu sıralar karpuz kol penye hastasıyım :) üstü şekilli baskılı kıyafetleri sevmiyorum. allı-güllü-boncuklu :)
profilimde resimlerim var nasıl biriyim görebilirsiniz
amaaa seksi iç çamaşırı çok severimmm :) 75 beden sütyen kullanıyorum :)
elde örülmüş şeyleri giyemiyorum, dantel falan kullanmıyorum.. annem in bütün ördükleri dolap bekliyor. nasıl kızıyor boşuna emek harcamışım bunlara diye :)
dekorasyon la ilgili herşeyi çok beğenirim yalnız mutfak eşyası olarak okadar çok varki koyacak yerim bile yok diyebilirim. büfe içleri tıkış tıkış tabak çanak dolu :)
ama süslemeyle ilgili şeyleri severim. aynalara bayılırım :) mum hastasıyım. boy boy çeşit çeşit ayy ne şeker :)
fotoğraf çerçevesi delisiyim :)
parfüm çok severim fakat şuan elimde çok olduğu için parfüm tercih etmiyorum.
kitap hikaye roman evde dolu var :)
abur cubur hastasıyım :)
umarım kendim hakkında yardımcı olabilmişimdir :)
gece gecebunlar geldi aklıma.
herşey için şimdiden çok teşekkürler. seviyorum sizleriiiiiii

28 yaşında 1.67 boyunda kilomdan bahsetmek bile istemiyorum şişkoyum yani4 yaşında bir kız annesiyimtesettürlüyüm
sonracıma sıra dışı ev aksesuralarına duvar süslerine mutfak objelerine bayılırım evimde genel olarak krem ve gül kurusu tonları yoğundur tipik mum hastasıyım takıp
takıştırmayı severim ama küpe takamıyorum hatta takılarımın bir kısmını vakit buldukça kendim yaparım mor, lila tonları favorim olmakla
beraber bütün renkleri severim ojeyle makyaj malzemesiyle falan işim olmaz hepsi fazlasıyla mevcut cüzdan çanta gibi aksesurları severim benden bu kadar kızlar umarım çıkacağım kişiye yardımcı olabilmişimdir
sabırsızlıkla çekiliş gününü bekliyorum bana kimin çıkacağını çok merak ediyoruuumm

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Merhabalar,
İsmim Ceyda, Yaşım 25, Bedenim XL, ayakkabı numaram ise 36. Evliyim, beyaz tenli, ela gözlüyüm.
Vintage, retro tarzı takıları çok seviyorum.Küpe, kolye vs yalnız kolye olarak uzun kolyeelr tercih diyorum tesettürlü olduğum için yani kısa kolyeler eşarbın üzerine olmuyor Bileklik çok sevmeme rağmen genellikle bileğime olan bir bileklik bulamıyorum kemiklerim çok ince asında kilolu bir bayanım ama el ve ayak bileklerim çok ince Tesettürlüyüm, eşarplar ve şallar vazgeçilmezim tabii. BU yılın modası maxi eteklerin hayranıyım. Genellikle göz makyajı yaparım. Eyeliner, rimel ve göz kalemi yanımda bulunur daima. Ruj olarak 'nude' renkleri tercih ediyorum o da özel günlerde.. Güneş gözlükleri, çantalar özellikle de portföyler ilgi alanım
Dekorasyon ile çok ilgiliyim; mum, ayna, çerçeve, tablo gibi ama özgün olan tasarımlar her zaman ilgimi çeker

Ne yazacağım diye düşünürken epey uzatmışım

Sevgiler

26 yaşındayım
s beden giyiyorum
38 numara ayakkabı giyiyorum
en çok sevdiğim şeyler parfüm olabilir mumlara bayılırım meselaa
ondan sonracım değişik şeyleri severim işin aslı hediye olan herşeyi severim beennn
takı toka kolye kıyafet parfüm ayakkabı kadın değilmiyiz herşeyi severim işte
bu arada sözlüyüm 19 gün sonra nişanlı bi hatun olucam
1.68 boyundayım canlarım bana hediye alınnnn

Son düzenleme:
merhaba

27 yaşındayım.160 boyunda 48 kiloda kumral terazi burcu bir bayanım
evliyim 4 yaşında bir oğlum var.düz renkli göğüs dekoltesi olan tunikleri severim.
.dekorasyon la ilgili herşeyi çok beğenirim.özellikle siyah gri renkli salon aksesuarları.
mutfak eşyası olarak okadar çok varki koyacak yerim bile yok.
ayna, çerçeve, tablo gibi tasarımlar her zaman ilgimi çeker.
tam bir ayakkabı delisiyim platform topuklu ayakkabılara bayılırım..ayakkabı numaram 38.
small beden giyinirim.siyah, saks mavisi renk hastasıyımdır.desenli şeyleri sevmem. ,
kaba büyük takıları hiç sevmem.sade ve şık şeyler tercihimdir.
güzel bir heyecan yaşamak dileğiyle.

31 yaşındayım..

172 boy ,66 kg kumral biriyim..

Bedenim 40-42 arası...

Makyaj ürünlerine merakım vardır..

Ama bana hediye alacak arkadaştan en çok kedi maması almasını isterim.bahçemdeki kediler için.gene kendileri bilir..
Görüşmek üzere

Kedi maması markası söyleyebilir misin?Ben anlamam bu işlerden.Olur da bana çıkarsan ondan alırım diye söyledim

Herkeslere tünaydın:)

Öncelikle özürle başlıyorum fırsat bulamadım kendimi tanıtmaya , şimdi hemen başlıyorum :)

22 Yaşında - 160 boyunda - 37 numara ayakkabı , S ve 36 beden giyen biriyim ...

Parfüm olarak yaz kokularu çiçekli şekerli kokulardan hoşlanıyorum ....

Makyaj , kişisel bakım , takılar , süsler püsler , o tarz şeylerden hoşlanırım ....

Kokoş sayılabilirim , yani sade değilim :)

Özellikle bu sene , farklı farklı çantalar çizmeler tayt ve tuniklere hayranlık duyuyor ve bol bol giyiyorum ...

İşte ben böyleyim arkadaşlarım , aklıma gelirse yazarım daha , herkese iyi günler

Merhaba kızlarrrr
Ne zamandır çekilişlere katılmak istiyorum hep kaçırıyorum maleseff
Bugün tesadüfen denk geldimm, çokkkk iyi olduuuu

Hemen kendimi anlatmaya başlayayım. Öncelikle 22 yaşındayım, bekarım, öğrenciyim.
1.65 boyum, 56 kilom. Bedenim - M/38 Ayak no:37
Çiçek kokularına ve fazla ağır olmayan tatlı kokulara hayranımmm
En büyük zevkim mumlardır, şık mumlara tapıyorum resmennn
Tatlı biblolara, saç aksesuarlarına, şallara bayılırım. Onun dışında tam bir şeker hastasıyım.
Genel olarak sevdiğim renkler beyaz, pembe, açık sarı. Kıyafet ve aksesuarlarda sevdiğim renkler
siyah, beyaz, gri ve lila
Fazla makyaj yapmam,, maskara, parfüm ve rujdur tüm makyajım
Takı kullanmayı severim, özellikle uzun kolyeler ve taşlı küpeler favorim.
Giyim tarzım bazen sportif bazen klasik. Taytlar, uzun kazaklar, çizmeler,
kotlar, ince kazak ve bluzlar kullanırım.
Süslü yastıklar ve minik peluş oyuncaklara da ölürüm

Maddiyata kesinliklee önem vermem, önemli olan beni düşünüp bir şey yapılmış olmasıdır.
Süslü hediye paketlerine de zaafım var

Son düzenleme:
nelerden hoşlanız....
sevdiğimiz renk.... beyaz lacivert yeşil gri göze güzel gelen her renk aslında
parfümler ..... hafif çiçek kokuları
kaç no ayakkabı giyeriz........... 39 yada 38 değişebiliyor genelde 39
boyunuz...........1.68
bedeniniz.........40

sade spor ilginç değişik şeyler pratik kullanışlı çocuksu şeyler hoşuma gider türbanlıyım kapalıyım yani

Son düzenleme:
kızlar bende kendimi tanıtayım.
25 yaşındayım boyum 1.70, 54 kiloyum saçım bal köpüğü tonlarında, gözüm kahverengi, beyaz tenliyim.
Topikteki çoğu kişi gibi sade ve şık şeylere bayılırım. Takılara, makyaj malzemelerine, elbiselere, dekorasyon objelerine bayılırım örn, çerçevelere, resimlere falan. mavinin her tonu favorimdir. Çanta ve ayakkabı hastasıyımdır, ayakkabı ve çantada da kahve tonlarını severim, bu arada 37 numara giyiyorum. Başka başka?... Bu kadar geldi şimdi aklıma:) Maddi açıdan sakın fazla bişe almanıza gerek yok, sizin beğenip yollucağınız küçük bi hediye mutlu eder:)

fatos_00100 (kardeşim) diyorki;

21 yaşında, evli 2,5 yaşında kızı olan, esmer 1.65 boyunda 49 kiloda. S beden, 37 numara ayakkabı giyen biriyim.

kıyafet, takı türü sade ve şık şeyleri severim. şal hastasıyım. takılarda uzun kolyeler ve halka küpeleri çok severim. kıyafette siyah favorim ve tabiki sexi iç çamaşırı vazgeçilmezim. 80 beden sütyen giyen biriyim :)

kırmızı ruj ve parlatıcılı kırmızı ruj hastasıyım. kızıma toka kolye alışverişi yapmaya bayılan biriyim. hepiniz gibi ıvır zıvırı çok severim :))

ev dekorasyomu salon objelerine bayılırım. şık mumları çok severim.

yani çok renkli bir kişiliğe sahibim. iyi eğlenceler herkese.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…