yeni yıl çekilşimiz :) haydi kızlar kendimizi tanıtalım ...

cici35

Aras Nil ❤️
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
2.997
98
163
bayanlar burda sohbet olmıycak sadece herkes kendini tanıtacak kii hediye alacak arkadaş rahat olsun
hadi bakalımm başlayalım anlatmaya

örnek : nelerden hoşlanız
sevdiğimiz renk
parfümler
kaç no ayakkabı giyeriz
boyunuz
bedeniniz
vs.....

ÖNEMLİ : HANIMLAR TEK Bİ AYRINTI VAR BUNU ATLAMAK İSTEMİYORUM HERKES GÖNDERDİĞİ KARGO ÜCRETİNİ ÖDÜYOR ... LÜTFEN KİMSE KİMSEYİ ZOR DURUMDA BIRAKMASIN ...

Son düzenleme:

27 yaşındayımm 1.70 boyum beden L

kumralım terazi burcuyumm deliyim doluyumm

şallara bayılırım

cüzdanlara bayılırım

gögüs dekoltelii badilerrr favorimm

ojesiz çıkmam

takılarıı cok severimm

çiçek kokularına bayılırımm

kokulu mumlar hele hele aynalar vazgeçilmezimdirrr

bardak takıntım vartırr çokkk abartılı bir şekilde

spor giyinirim

iç çamaşırlarına bayılırımm sexsüüüü

evliyim :123:

37 no. ayakkabı giyerimm

renkler siyah , mor ,kırmızı.laci

bide fenerbahçe aşkım vardırr kocamnnn

en ufak şeylerden mutlu olabilen birisiyim hediyenin adeti boyutu parası değil önemli olan sadece hediyelerimin özenle hazırlanmasını istiyorum

:119::119:

Son düzenleme:
25 yaşındayım ve boyum 1.60

bedenım xl bende terazı burcuyum ve evlıyım.

ayakkabı numaram 38. dekoratıf esyalar, aksesuarları severım. tam bır koku hastayım. ıyı bır okuyucuyum. Rengarek cıvıl cıvıl renklerı cok severek kullanırım.
boncuklu örtüler favorilerimdir. tuttugum takım beşiktaş. Eşim kaptan( denizi ve denizciyi anlatan ürünlere bayılırım)
Saçlarım kısa:) bende spor yerıne gore de klasık takılırım. En sevdıgım renkler mor, kırmızı, sıyah, turuncu, fusya.

Son düzenleme:
23yaşındayım,başak burcuyum,small beden giyiyorum.
En sevdiğim renkler kırmızı,siyah,beyaz,mor.
Takıları severim,tayt ve üzerine giyilen tunikler favorimdir.
Birde sayıptır söylemesi Koyu Beşiktaş taraftarıyımdır.
Hediyenin adedi,markası,ne olduğu falan hiiç önemli değil,sadece düzenli olması özen gösterilmesi önemlidir.

Merhaba,

26 yaşındayım, 170 boyum, bedenim m
kumralım, beyaz tenliyim, tan bir yay burcuyum, evliyim
mor, siyah, kırmızı, koyu tonlarda mavi ve yeşil en sevdiğim renklerim
aksessuar özellikle takılara bayılırım.
tam bir ayakkabı delisi olarak ayakkabı numaram 38.
genelde spor ama çalıştığım için klasik giysiler tercih ederim.
genellikle abartısız, şık, sade şeyler tercih ederim. kilo sorunundan olabilir çaktırmayın.
herkese güzel günler

merhaba kızlar bende cici ye ismimi yazdırdım çekilişe katılıyorum .
23 yaşındayım . Kamu kuruluşunda çalışıyorum. Akrep burcuyum. kiremit rengi, taba rengi , kırmızı siyah beyaz favori renklerim. small bedenim 1,58 boy 50 kiloyum. takı vs. şeylerede bayılırım özellikle özel tasarım şeylere hastayaım. tam bi ayakkabı ve çanta manyağı olarak hayatıma devam ediyorum:):) ayak numaram :36 tabi kalıbı küçük olmıyacak:):)sade, şık, asil şeyleri seviyorum. Dar kesim kıyafetleri severim, deri taytlar favorim vs.. vss... Ayrıntılara çok önem veririm bira ztakıntılıyım sanırım. Ayrıca çeyiz hazırlığındayım bu da bir alternatif olabilir. benim içinde hediyenin ücreti vs. önemli değil ama değerli olduğumu hissettirsin yeter. seviyorum herkesi. iyi akşamlar:)

kızlar bu arada fenerbahçeliyim :):)

selam
yaşım 21 boyum 1,60
üst m beden alt 38 beden giyiniyorum.
en sevdiğim renkler mor hastasıyım çok severim.
bunun yanında lila gece mavisi nar çiçeğine bayılırım.
terazi burcuyum şallara takılara ve saatlere bayılırım.
kitap ise aşk romanlarını severim ve aşk filmlerini
ayakkabı numaram 38
bu kadar benden sadece tek ricam gerçekten hediyenin fiyatı mühim değil.
sadece hediyeler güzel ve özenerek paketle gelinirse çok sevirim.

Merhabalar ;
:79:

21 yaşındayım
Üniversite öğrencisiyim.
Boyum 1.67 . Koyu kumralım , saçlarım uzun.
Beden L ama kalıba göre M de olabiliyor. Ama çekiliş zamanına kadar muhtemelen M beden olacağım. Diyet programı uyguluyorum
Ayakkabı numaram 38
Oje sürmem Takıya bir düşkünlüğüm yoktur. Ama zarif bir kolye hoşuma gider
Kulaklarım delik değil .
Lacivert , gri , kırmızı , yavru ağzı , sevdiğim renklerdir. Bunun haricinde siyah da olabilir ve morun tonları koyu olmamakla beraber.
Gömlek severim ama tayt üstüne giyilen uzunlardan değil .
Genelde spor ve rahat giyinirim.
Çanta seçimlerim ona göredir.
Rahat biriyim öyle ne giyeceğimi dert etmem
Şal takarım.
Makyaj benim için rimel ve kalemden ibarettir.
Kısacası süslü biri değilim :) Öyle şaşalı şatafatlı şeyler bana göre değil.
Sade ve şık şeyler tercihim.
Ve en önemlisi fanatik galatasaraylıyım
Hediyenin ne olduğu hiç önemli değil yada parası , markası . Önemli olan değer vermek.

kendimi anlatayım.23 yaşında 1.56boyunda 56kg olan evlı bir bayanım.saclarım kısa ve kahverengi.bir oglum var dunya tatlısı.beşiktaşlıyım.parfumlere bayılırım.en cok sevdiyim ve özen gösterdiğim giysilerimdir.tam bir giysi hastasıyım.sevdiyim rengler siyah beyaz kırmızı.topuklu ayakkabılara bayılırım.olmazsa olmazım makyaj.ayağ numram36.kendimi cok seviyorum.süs eşyalarına bayılırm.

20 yaşındayım boyum 1.68 kilom 63 üst bedende xsmall giyiyorum alt bedende 38 giyiyorum sade şeylerden hoşlanırım mesela düz renkli şeylerden siyah beyaz lacivert yavru ağzı kırmızı ve nar çiçeği favori renklerimdir öyle desenli resimli bluzlar sevmem düz renkli göğüs dekoltesi olan bluzlara bayılırım kilotlu çorap hastasıyımdır bayılıyorum çoraplara takı kesinlikle kullanmam yanlış anlaşılmasın sade bir giyim tarzım oldugu için takı takmadım takmamda. bana hediye alacak kişiye şunu söyliyim öyle çok şey almana gerek yok canım az ve öz al paketim süslü ve özenli olsun yeterli benim için çok hediye almana gerek yok yani ha bide makyaj yapamıyorum sadece yeşil göz kalemi ve parlatıcı sürüyorum dudaklarıma parlatıcının her şeyini seviyorum simli filan çok hoşuma gidiyor eğer makyaj malzemesi düşünürsen aklında bulunsunoje olarak krem rengi veya beyaz dışında bişi süremiyorum .ya sadete gelirsek paketim çok tatlı olsun gerisi önemli değil yani düzene çok önem veririm ay unuttum bide elbiselere eteklere bayılırım

Son düzenleme:
merhaba 26 yasındayım, evliyim, çalışıyorum, cocugum henuz yok... 38 bedenım, 162 boyunda 58 kiloyum ...dekoratıf vazolar, mutfak ürünleri, giyim (iç çamaşır, çorap, hırka, şal) dekoratif saç tokaları, sade şık küpeler her zaman ilgimi çeker.... yapay çiçekleri çok severım...
çekilişe ilk defa katılıyorum.... herkese basarılar :))))

23 Yaşında esmerim / 53 Kiloyum

S / 36 Beden Giyiyorum

37 Numara ayakkabı giyiyorum.Babet hastalığım vardır :))

Abartısız olan Takılara zincir kolyelere bayılırım

Kıyafet olarak Genelde Sevdiğim renkler Kırmızı Lacivert ve beyazdır

Süs Eşyalarına bayılırım

Şal Takmayı Kışlık Ponponlu şapkaları takmayı çok severim

Mumları çok severim.

Postacı tarzı çantalar favorimdir

Bende böyle bir kızım işte

beni heyecan bastı kız kardaşlar

1.63 boyunda 65 kiloyum.tahmin edeceginiz gibi bedenim L.40-42 arası kalıbına göre bedenim değişiyor ayak numaram 38.
24 yasına giriyorum beyaz tenliyim evliyim çoçuk düşünmüyorum uzun bi süre.

önce çok sevdiklerimi söyliyim. piyama-esortman-elbise-şık kazak veya yelekler , çanta uzun gosterıslı kolyeler ve seksi işçamasırlarını bornoz,tencere tava gibi şeyleri çok severim

sevmedigim şeyler işe diğer biçok bayanın tersine makyaj malzemesi,oje çerceve ( evimin heryeri çerceve ayna aksesuar doluda ) sticker gibi şeyleri sevmem.

Rabbim azımızı coga tutsun cok güzel bir fikir.Zaten önemli olan insanın deger verildiğini hissetmesi.aynı zamanda dogum gunumde geliyo dogum gunum içinde güzel bir morel olur bana.şimdiden çok sağolun.

25 yaşındayım 1.69 boyunda 52 kıloyum evlıyım 1 oglum var elbıse hastasıyım
ev ayak numaram 37 beden s ve 36 38 beden oluyor açık renklerı sevmem siyah petrol mavısı ve kahverengınden hoşlanırım kozmetıklede aram ıyıdır far harıç hıç kullanmam bronz olan herseyı kullanırım:))evde elıme alıp oynayabılcegım her turlu zeka oyunlarına bayılırım::..bı küp aldım ömrumu yedı tek yapandabenım eşim çatlamaya az kaldı:))aksesuarla pek aram yoktur toka vs kullanmam mutfak eşyalarına bayılırım mılyoncu tek aşkım ıvır zıvırda şimdiden tskler:))

Hiç tanımadığın birine hediye yollamak yada hediye almak zor ama bi o kadar zevkli
23 yaşındayım hem çalışıyor hem de okuyorum.
Çok süslü olmasam da bakımlı biriyim.
Giyimime, makyajıma, vs. önem veririm.
Oje pek kullanmam.
Tam bi koku delisiyim parfüm, deo, oda kokusu..
Dekoratif ve süslü eşyaları severim.
Ayakkabı, çanta ve şal merakım vardır.
Ayakkabı numaram 36.5.Bedenim S.
Pudra tonlarını ve canlı renkleri severim fuşya,saks mavisi vs.
Özenle seçilmiş ve hazırlanmış herşey beni mutlu eder ve paha biçilmezdir.

32 yaşındayım öhöm öhöm
m bedenim
bekarım
siyah , beyaz,kahve favori renklerim.

neleri severmişim bi hatırlayalım
çantalara bayılırım
tebi olmazsa olmaz şal
takıyla hiç aram yoktur
spor giyinirim ayakkabı nomeram 37
makkaj malzemesinide çok severim
biri ojeeeeeeeeeeeeeee mi dedi
şapka severim ama koca kafalıyım hiç bi şapka olmuyo
aklıma gelen bu kadan :18:

30 yaşında ve evliyim

m-l beden giyerim
41 dir ayak numaram

değişik ilginç şeylerden hoşlanırım takı merakım var oyle ki bende olan başkasında yoktur (kolye yüzük broş ..vs)

parfum, vucut kremi severim çiçeksi kokular hoşuma gider..dogal sabun dellisiyim,
makyaj yapmayı da severim. en sevdiğim renkler pastel tonları,haki,mavi,turuncu,gri,kirmizi,

ojelere bayilirim dikkat çekenler renkler de favorim
giysilerde oyle süslü püslü payetli ışıltılı vs. şeyler pek hoşuma gitmez.sadeliği seven ve ayrıntılara dikkat eden biriyim

kelebek takıntım var hemde çok ..

renkli renkli mumlara bayilirim
bozuk para cuzdanlarina bayilirim heleki eglenceli desenleri varsa
tam bir kitap manyagiyim ozellikle polisiye romanlar

madddi değerinden çok manevi değeri olucak herşeye razıyım.. güzel bir heyecan yaşamak dileğiyle

Merhabalarr :) 19 yaşındayımm evli mutlu ve henüz çocuksuzum :) boyum 175 kilom 57. M/38 beden giyiyorum. ayakkabı numaram 39. Kendime bakmayı seviyorum o yüzden kozmetik ürünlerini de severim ojeye de bayılırm :) Klasik spor giyinirm ve gömlekleri çok severim. Takı olaraksa küpe ve kolye kullanırım sadece. Şal takmayı ve son olarak mutfak eşyalarını çok severim dolap süsü vs. ufak şeyler :)

slm bende 24 yaşındayım evliyim bi oglum var 15 aylık. Evhanımıyım tesettürlüyüm ayakkabı num 39 üst beden 38 alt bedenim 40 boyum1.71 çanta ,ayakkabı, başörtü, şal ,ev aksesuarlarına oldukça meraklıyım yeşil ,, saks mavisi, tarçın renklerini severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…