yeni yasa ile zorlaşan ehliyet sınavı:( korkuyorum

AH KUZUM BENDE YAKMAK İSTEMIYORUM EŞİM ZOR DURUMDA
artık çok ince eliyorlar bende tekrar yazılmayı düşünüyorum cesaretim yok :KK43: sen durumunu kursa bildir otomatik için ayrı ehliyet alabiliyorsun sanırım daha kolay oluyor onun sınavı

artık çok ince eliyorlar bende tekrar yazılmayı düşünüyorum cesaretim yok :KK43: sen durumunu kursa bildir otomatik için ayrı ehliyet alabiliyorsun sanırım daha kolay oluyor onun sınavı
YOK KEŞKE OLSA DAHA YASASI ÇIKMAMIŞ. DOSYA YAKINCA YARI FİYATINA AYNI KURSTAN ALABİLİYOSUN

Park etme ile ilgili bir sürü video var youtubede bi bakın belki ordaki tüyolar size yardımcı olabilir...

Kurs seçerken dikkat etmek lazım işte. Yazık olmuş verdiğin paraya ve zamanına.
Özel ders al bütçen varsa. Dosyan yanarsa cebinden daha çok para çıkacak çünkü.
Ben bu sistem değişmeden almıştım ehliyetimi, beş on dakika dolaştık geldik sınavda. Siz yarım saat kulanacaksınız galiba. Allah yardımcın olsun.
bütçeye elbette zor ama daha vahımı özel ders aldığım hocanın araç kaza geç,rd, kurs hocam tatile çıktı kala kaldım ortada

YOK KEŞKE OLSA DAHA YASASI ÇIKMAMIŞ. DOSYA YAKINCA YARI FİYATINA AYNI KURSTAN ALABİLİYOSUN

yarı fiyat mı ne kadar acaba kurs o kursun arabaları çok kötüydü bir daha gitmem heralde siz kaça yazıldınız. Eski sistemde park ettirme yokuş vs yoktu o sistemde yakmıştım dosyayı

yarı fiyat mı ne kadar acaba kurs o kursun arabaları çok kötüydü bir daha gitmem heralde siz kaça yazıldınız. Eski sistemde park ettirme yokuş vs yoktu o sistemde yakmıştım dosyayı
ben 700 e yazıldım kaldığım her direksiyon sınavında 160 tl ödedim

ben 700 e yazıldım kaldığım her direksiyon sınavında 160 tl ödedim

kızlar eşimin ehliyetine buün el koydular ne yapacagımı bilmıyorum eşimi işe nasıl göndercem hastaneye nasıl getircem hani engelli dostu idik 3 yıl önce kaza geçirdi tekyaralı eşimdi ne yol ne başkası zarar gördü ama eşime 3 yıl sonra ceza geldi adalet nerde

X