• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni yaptırdığım platin röflem..

filizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2007
4.706
17
358
41
Ankara
Yeni yaptırdım kızlar nasıl olmuş.?Saçım daha açık sarıydı ama kendi saç rengim açık kestane olduğu için direk o rengin üzerine platin sarısı attırdım sizce daha çok mu sarı olmalı.

:nazar::nazar:

Son düzenleme:
Güzel bir ton
Yanlız bu platin e benzemiyor acaba ışık azlığından dolayı koyu mu çıktı?

Yeni yaptırdım kızlar nasıl olmuş.?Saçım daha açık sarıydı ama kendi saç rengim açık kestane olduğu için direk o rengin üzerine platin sarısı attırdım sizce daha çok mu sarı olmalı.

dsci0519kopya.jpg
:nazar::nazar:

maalesef bu platin değil. sarı da,değil. açık kumral....
ama platin değilde başka bir renk olarak bakarsak, ton güzel..........

ışık azlığından canlarım bide dün çektim o resmi yaptırdığım gün 2-3 yıkamada daha da açılır dedi kuaförüm...

ışık azlığından canlarım bide dün çektim o resmi yaptırdığım gün 2-3 yıkamada daha da açılır dedi kuaförüm...

filizcim ısıktan ise bende bişey diyemem ama normalde böle ise platın kesınlıkle değil tatlım en iyisi 2-3 gün sonra bakmak belkıde şekerım

bu da başka bi resim....[/B]

Son düzenleme:
benim saçım platindi. şu anda bebek sarısı avatara ,bakarsan
ilk yapıldığı gün çekilen resmim bu...senin resminde maalesef sarı ton göremiyorum..kumral ,bu renk.

kendi saçının üstünemi yaptırdın canım sen...

ıkıncı resımde daha sarı ama platın degıl ya bence

kötu de değiL :1closedeyes:

bu tek renk boya. açık kumral. platinlik hala göremiyorum ama aralara ince ince sarı attılarsa bence onun adı röfle değil gölge. yani ışıltı vermş aralardaki sarılar

Back