• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu yeni yapılan mutfağımın tezgahı??

yasemen19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
48
0
86
Çorum
Mrb arkadaşlar yeni taşınacağım evime mutaf yaptırıyoruz.Mutfan rengi parlak beyaz sadece taç kısmına ve 2 adet camlı üst rafımın rengi cappucino rengi ( sütlü kahve gibi açık bir renk) tezgahım ne renk olmalı karar veremiyorum.siyah istiyorumdum ama diğer ren ile uyar mı sizcee????

Siyah mermerler çok güzel oluyor.
Benim dolaplar krem rengiydi en güzel siyah
diye siyah mermer aldım.
Üstelik sizin beyaz dolaplarla çok güzel uyum sağlar bence.

Mrb arkadaşlar yeni taşınacağım evime mutaf yaptırıyoruz.Mutfan rengi parlak beyaz sadece taç kısmına ve 2 adet camlı üst rafımın rengi cappucino rengi ( sütlü kahve gibi açık bir renk) tezgahım ne renk olmalı karar veremiyorum.siyah istiyorumdum ama diğer ren ile uyar mı sizcee????

duvardaki seramiklerin ne renk? onların rengine uygun mermerde şık olabilir, hemde kombin yapmış olursun

cnm konuna gezinirken göz attım benimde mutfak dolaplarım açık renk taç v.s sütlü kahve rengi tezgahımıda taç renginde yaptırdık hem tamamlamış oldu hemde renk açısından tezat bi görüntü olmadı

Cevaplarınız için tşk ederim arkadaşlar. Taç renginde yaptırmayı düşünüyorum ama giranitte uygun renk yok.Siz hangi tezgahtan yaptırdınız. Tezgah arası fayanslar henüz yapılmadı.Tezgaha göre kombin edeceğim.

Merhabalar.benimde mutfağım yeni yapılıyor.hatta yapıldı mutfağa kuruldu ve taç vs gibi kısımları takılacak.benimde mutfağımın tüm kapakları akrilik parlak beyaz.taç kısımları,yan paneller,davlumbaz arkası vs gibi yerler abonoz rengi.bu iki renge bir de siyah sokmak istemedim.çünkü benden önce mutffağını yaptıran arkadaşım vardı.onun mutfağının tüm dolap kapakları beyaz,taç kısımları abonoz,ve yandan görünen çok az panel kısımda abonoz,iki kapakta cam görünümlü siyak kapak ,.tezgahıda siyah kullanmışlardı.ve ortaya çıkan görüntüde taç ve çok az görünen yan taraftaki abanoz uyumu bozmuştu.
benim mutfağımda kapakların tümü beyaz oldu,abanozlar dolap yanlarında ,raflı ve mikser vs gibi malzeme koymak için açık bıraktırdığım kapaksız yerde kullanıldı.ben tezgahımı (Granit star siyaha bayılmama rağmen)beyaz mermerit yaptırıyorum.renk uyumu olsun diye.iki tezgah arasınıda abanoz mobilya yaptırıyorum.sonuç nasıl olur bilmiyorum.yaşadığım şehirdeki bazı mobilyacıların internet sitelerinde hoş uygulamar olmuş.

Bende o rengi kattığım için çok pişman oldum.Çıkarttırmak itiyorum ama artı para istiyorlsr.Tezgah çok kafamı karıştıryor.Ne yapacağımı şaşırdım

siyah kesinlikle uymaz dolaplar krem olsaymış krem de hoş dururmuş ama dolaplar beyaz. bu durumda ya tezgah da parlak beyaz olmalı ya da o iki dolap gibi kapuçino beyazkarışımı olabilir.

Taç kısmı ve camlı rafın rengi sütlü kahve demişsin uyumlu olması açısından yine o renge yakın bişey düşünebilirsin bence arkadaşım

nasıl yaptırdı acaba tezgahını şimdi bende aynı dertten muzdaribimde..keşke foto ekleme şansı olsaydı konu sahibinin

Back
X