• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni yapılan mutafağıma tezgah rengii

yasemen19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
48
0
86
Çorum
Mrb arkadaşlar yeni taşınacağım evime mutaf yaptırıyoruz.Mutfan rengi parlak beyaz sadece taç kısmına ve 2 adet camlı üst rafımın rengi cappucino rengi ( sütlü kahve gibi açık bir renk) tezgahım ne renk olmalı karar veremiyorum.siyah istiyorumdum ama diğer ren ile uyar mı sizcee????

canım bilmiyorum ama tacını yada camlı yeri siyah yapsaydın olurdu ama kahve yapmışsın o yüzden bence olmaz. o tonlara uyan renk tezgah yap bence. dolapların beyaz olduğu için çok açık renk tezgahta olmaz. yinede sen bilirsin canım.

Çok teşekkür ederim ilginiz için. Kafama takıldı o renk çıkarttırabilirsem sırf beyaz yaptırayım diyorum mobilyacıma.

ben mutfağımın alt dolaplarını cappicino üst tarflarını da krem yaptırdım. iç mimar arkadaşım eve göre böyle uygun gördü, duvarlarım kum beji gibi, tezgah krem tonlarında içinde hafif simler var, dolaplar arasındaki karolarda da dolapların renk tonlarından var. sonuç: gerçekten çok güzel oldu, her gelen bayılıyor, tavsiye ederim.

ama sen ana renk olarak beyazı kullanmışsın galiba, o zaman o cappicino renginden vazgeç ve siyahla kombinle yani hem siyah, hem beyaz hem de cappicino aynı anda olmaz gibi. ankastrelerin de metalik renkse siyah beyazla güzel uyar. Cappicinoyu kullancaksan krem rengi ile kombin yap beyaz veya siyahla değil

çimstone tezgahlara bi bak derim. benim mutfak tezgahım böyle canım
$Görüntü007.webp

canım mutfakçı benim babamda akrilik diye bir malzeme var antibakteriyel ve kullanışlı granit ve çimstonda birşey oldumu ek yapma yama yapma ihtimalin yok ama akrilikte istediğin yerine ek yap yama yap bütün gibi durur ve düz bembeyaz yaptır babamlar çok çok elit diyebilceğimz kesime yapıyorlar inanılmaz bir havası var .

O zaman ya cappucino dan vazgeçeceğim siyah yapacağım yada tezgaıhıda taca benzer yaptıracağım tezgah arası taşlarıda yine aynı.

Back
X