- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
-
- Konu Sahibi Miraclessss
Aslında bu sizin iradenizlede alakalı bir durum.baş edebileceğinizi düşünüyorsanız soğuk kanlı iradenize sahip bir kişiliğe sahip olmanız gerekiyor ancak şununda ekleyeyim ilk duygusal yıkımda yada sizi derinden üzen bir olay karşısında yakalayan sinsi bir problem buBenim ki panik atak ise mesela kendi geçmiyor mu ila tedavisi mi lazım
Anladım canım.Ters etki etse yazmazdı canım
Mesela paxili sabah kahvaltıdan sonra 10 gibi içiyorsan lerviumu akşam içiyorsan araya 5 saat koy lustrali de 15 gibi iç dengele yani
Yok kullanmıyorum ama buna nasıl sahip olabilirimE nabız kullanıyorsan eğer oraya bak canım nasıl içmen gerektiği orda da yazar.
Moralini yüksek tutacaksın.bunun başka yolu yok ama ben doğumdan sonra loğusalığında etkisiyle korkularımı dizginleyemedim.ve bu raddeye geldim işte.Aynı ben
Yemek bile yiyemiyordum
Bi ara hafiflemişti şimdi tekrar başladı ilaçlara tekrar başladım doktor eşliğinde
Allah şifa versin tüm şifa bekleyenlereMoralini yüksek tutacaksın.bunun başka yolu yok ama ben doğumdan sonra loğusalığında etkisiyle korkularımı dizginleyemedim.ve bu raddeye geldim işte.
Amin inşallahAllah şifa versin tüm şifa bekleyenlere
E devlet şifreniz varsa e nabızada giriş yaparsınız zaten sonrasında ilaçlarım sekmesinde hangi ilacı nasıl almanız gerektiği yazıyorYok kullanmıyorum ama buna nasıl sahip olabilirim
Genelde antidepresanlar sabah kahvaltıdan sonra alınır diye biliyorum canım . bir arkadaşım vardı ondan biliyorumIyi geceler hepinize.uzun yıllardır panik atak hastasıyım.ataklarım artık geçti yada bastırdımmı bilemiyorum ama son üç dört yılda bu hastalık boyut değiştirdi.artık dışarı çıkamıyorum.eve hapis olmuş durumdayım.kalabalık ortamlarda bulunamıyorum sokağa çıkamıyorum.önceden sadece lustral kullanıyordum şimdi dr.um sabah paxil ve akşamda nervium yazmış.ama lustrali günün hangi saatinde içicem bişey yazmamış.kendi kafama göre içmeye cesaret edemedim.varsa aranızda psikolok arkadaşlar yardımcı olabilirmiş.
Teşekkür ederim çok sağol.Doktor degilim ama eczacilik fakultesindeyim. Antidepresanlar antibiyotikler gibi degildir. Soyle ki etki gostermesi icin vucutta akümüle olmasi gerekir yani birikip belli bir doza ulasmasi. Bu nedenle ilk basta sadece yan etkilerini gorebilirsiniz. Etkisini biraz kullandiktan sonra ( 3 ay gibi) gorursunuz. Genelde ayni saatlerde alinmasi tavsiye edilir. Eger istemediginiz yan etkilerle karsilasirsaniz doktorunuza bildirin ilacinizi degistirsin.
Teşekkür ederim bilgi içinGenelde antidepresanlar sabah kahvaltıdan sonra alınır diye biliyorum canım . bir arkadaşım vardı ondan biliyorum
Sabah alınan var gun icinde alinan var gece alinan var bunlar cesit cesit birbirine kombin ilaclardirGenelde antidepresanlar sabah kahvaltıdan sonra alınır diye biliyorum canım . bir arkadaşım vardı ondan biliyorum
Banada sıkıntı o şekilde geliyor baş dönmesi sarsıntı oluyor düşçekmiş gibi oluyorum:/Selam ataklarınız nasıl oluyor bende cok bas donmesi var dışarı cıkmakta zorlanıyorum mağazanın içinde kendimi bayılacak gibi hissediyorum acaba panik atak mı die düşünmedim degil
Evt kuzum bende öyle yim sürekli baş dönemem varBanada sıkıntı o şekilde geliyor baş dönmesi sarsıntı oluyor düşçekmiş gibi oluyorum:/
Geçmiş olsun sizlerde ilaç alamazsınuz şu durumda bebeğinize odaklanın ve iradenizi korkularınıza teslim etmeyin sakınEvt kuzum bende öyle yim sürekli baş dönemem varhamileyim şuan birde daha fazla artı
Şuan iyim cokkkk şukur bazen cok koru oluyorum ama bende öyle olum korkusu felan olmuyor sadce başım dönüyor dışarda felan birde kendini ferklı hissetmek varGeçmiş olsun sizlerde ilaç alamazsınuz şu durumda bebeğinize odaklanın ve iradenizi korkularınıza teslim etmeyin sakın
Anladım canım seninki daha çok başında.tedavi olman daha kolay.Şuan iyim cokkkk şukur bazen cok koru oluyorum ama bende öyle olum korkusu felan olmuyor sadce başım dönüyor dışarda felan birde kendini ferklı hissetmek var